Ynt: Bolu - Yedigöllerde Kamp ve Derin Orman Yürüyüşü (21 - 22 Mart 2009)
BU LAFI KİME SÖYLEDİN VEYA NE DEMEK İSTEDİN.. İSTERSEN AÇIK VE NET KONUŞ.. YADA YOK ÇOK CANIN SIKILDIYSA KATILDIĞIM KURSDA ORYANTEL VAR İYİ KIVIRAN DANSÖZLER İÇİN SENİ YAZDIRABİLİRİM ORAYA... NETT OL AÇIK OLL....
Keçi' Alıntı:
Ben artık bıraktım dağcılığı dansa başlıyorum ... Flamingo kursuna yazıldım zaten yokum..uzun bir süre.. birgün karşınıza Carmen olarak karşınıza çıkırım belki... dağda bir show yaparım... herkeze.... elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
Kadriye ben onu bi kerem Murat'a söyledim o saatte forumda görünce ben sana hiç reis diye hitap ettimmi biz birbirimize reis deriz hoca deriz ,müdür deriz daha önceki yaızıları takip ettiysen görürsün üzerine alınmana gerek zaten bende bu konuda bir şey anlamış değilim iyi günler.
Keçi' Alıntı:
BU LAFI KİME SÖYLEDİN VEYA NE DEMEK İSTEDİN.. İSTERSEN AÇIK VE NET KONUŞ.. YADA YOK ÇOK CANIN SIKILDIYSA KATILDIĞIM KURSDA ORYANTEL VAR İYİ KIVIRAN DANSÖZLER İÇİN SENİ YAZDIRABİLİRİM ORAYA... NETT OL AÇIK OLL....
Konu Yok)
« Gönderilen: mezeci_67 : 20 Mart 2009, 11:14:22 »
« Bu mesaja ya cevap yazdınız ya da birine ilettiniz. » Alıntı Yanıtla Mesajı kaydet Sil
--------------------------------------------------------------------------------
Sağol reis sanada biraz geç oldu ama şimdi açabildim.Sabahın 9'dan 10'a kadar 3 araç sattım çok yoğunum.
Keçi' Alıntı:
Evet adnan abi iyi kıvırıyorsun valla küstüm sana kalbimi kıvırdın çok üzdün beni...oysa birlikte balık ayıtlamış ve bulaşık yıkamıştık...
mezeci_67' Alıntı:
Konu Yok)
« Gönderilen: mezeci_67 : 20 Mart 2009, 11:14:22 »
« Bu mesaja ya cevap yazdınız ya da birine ilettiniz. » Alıntı Yanıtla Mesajı kaydet Sil
--------------------------------------------------------------------------------
Sağol reis sanada biraz geç oldu ama şimdi açabildim.Sabahın 9'dan 10'a kadar 3 araç sattım çok yoğunum.Artik başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım bu iştende böylece kıvırmış oldum.