Boydan Boya Karadeniz 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,478
Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009

mes' Alıntı:
büyük bir keyifle okudum.Bitmesin istedim.Çok teşekkürler :smiley:)
Rica ederim. Gezi gerçekten çok keyifliydi. Kısmetse bu sene daha uzun ve yine bol fotoğraflı bir gezi olacak inşallah.
Hepimize keyifli ve güvenli sürüşler.

Etiketler

Neyi merak ettim en çok biliyormusun ? 3 kişi çıkdığın geziyi neden tek başına yapmış gibi gösterdiğini göstermeye çalıştığını ama tebrik ederim bütün yol boyunca bu varmış aklında ki , çadırını metinle alinin çadırının yanına kurmamışsın , park ederken hep açığa park etmeye çalışmışsın bir yer hariç nerdeyse belli bile değil , tebrik ederim gördüğüm en alengirli karedeniz turunu okuttun bana ,çok planlı ve hesaplı birisin , umarım herkese nasip olur senin gibi bir yol arkadaşı , kazasız belasız güzel motosiklet yolculukları dilerim sana ...

delimengi' Alıntı:
Neyi merak ettim en çok biliyormusun ? 3 kişi çıkdığın geziyi neden tek başına yapmış gibi gösterdiğini göstermeye çalıştığını ama tebrik ederim bütün yol boyunca bu varmış aklında ki , çadırını metinle alinin çadırının yanına kurmamışsın , park ederken hep açığa park etmeye çalışmışsın bir yer hariç nerdeyse belli bile değil , tebrik ederim gördüğüm en alengirli karedeniz turunu okuttun bana ,çok planlı ve hesaplı birisin , umarım herkese nasip olur senin gibi bir yol arkadaşı , kazasız belasız güzel motosiklet yolculukları dilerim sana ...
Ben eleştirilmeye sonuna kadar açığım ama sanırım bilmediğiniz şeyler var. Bu da kesinlikle gezide ne oldu bitti haberiniz yok anlamına geliyor. Şöyle izah edeyim ki bir sürü yerde severek paylaştığım geziilerimden birinde neler olmuş bitmiş anlayın.
birincisi Metin Bey'in motoru arızalandı ve bizden Amasra'da öğle yemeğinden sonra ayrıldı. Biz Metin Bey ile aynı çadırda Akçakoca'da beraber uyuduk.Kendisinin çadırı yoktu. Dolayısıyla kesinlikle kendisi de size bu yazdıklarınıza katılmayacaktır. Kendisi ile ve Ali Bey ile sürekli görüşüyorum. Ali Bey'i en son fuarda gördüm ve ayaküstü de olsa konuştuk havadan sudan ne olursa o telaşın içinde. Neyse, ben devam edeyim: yola Ali Bey ile devam ettik ve Ayder'de en son konaklayarak ayrıldık. Kendisi başka bir güzergahtan ben başka bir güzergahtan zaten tek başıma döndüm. Çadırları ayrı kurmadık. Hep yanyana idiler. Ama içiçe değil tabiki. Koskoca alanda yanyana mı kuracağız çadırı? Motorları da üstüste mi park edeceğiz? Siz herhalde yazılanlardan çok resimlere bakmışsınız. Ben izinsiz kimsenin resmini koyamam zaten kendi resmim sadece bir yerde, o da; o manzara ile başka yoktu, o yüzden. Benim bir tane gezi raporumda resmimi bulamazsınız. Motor üstünde poz vermeyi pek sevmem. Kaldıki hep yalnız gezerim. Yıllardır bu böyle. Tercih meselesi bu. Diğer gezilerime bakınca da bunu göreceksiniz zaten. Buradan arkadaşlar da hem de offroad araçları ile defalarca geldiler. Motosiklet köşesinden de tanıdıklarım var. Bir tek siz tanımıyorsunuz beni herhalde. Sizi de kibarca buraya davet ediyorum. Gelin buyurun. Sanırım artık bazı şeyleri görmüşsünüzdür. Yazdıklarınızla sizi başbaşa bırakıyorum.Saygılar.

the venturer' Alıntı:
Ben eleştirilmeye sonuna kadar açığım ama sanırım bilmediğiniz şeyler var. Bu da kesinlikle gezide ne oldu bitti haberiniz yok anlamına geliyor.
Metinde ali de yakın arkadaşlarımdır , daha doğrusu metin abi ve ali abi yakın arkadaşlarımdır , özellikle ali abi sayısız gezi yapmışızdır , en son pazar günü sıklıkla yaptığımız darlık rotasını 5 kişi yeniden yaptık , yani gezide olan bitenden haberim var , hatta bu gezinin planlanma aşamasından bile haberim var ama benim merak ettiğim bu değil , hiç tanımadığın sadce geçdiğin yerde tesadüfen gördüğün insanların bile fotografını eklerken , geziye beraber cıkdığın 2 kişinin fotografını koymayıp , geziyi neden sanki kendin tek başına yapmış gibi gösterdiğindir , bırak onu benim bildiğim sen bu bir birini tanıyan 2 arkadaşın yanına misafir olarak katıldın , ama burda ve diğer forumlarda tek kişi yapmış gibi gösterdin bu geziyi , bunun nedeni nedir ?
Hep yalnız gezerim diyorsun ! diğerlerinin de böyle olmadığı ne malum ?

delimengi' Alıntı:
Metinde ali de yakın arkadaşlarımdır , daha doğrusu metin abi ve ali abi yakın arkadaşlarımdır , özellikle ali abi sayısız gezi yapmışızdır , en son pazar günü sıklıkla yaptığımız darlık rotasını 5 kişi yeniden yaptık , yani gezide olan bitenden haberim var , hatta bu gezinin planlanma aşamasından bile haberim var ama benim merak ettiğim bu değil , hiç tanımadığın sadce geçdiğin yerde tesadüfen gördüğün insanların bile fotografını eklerken , geziye beraber cıkdığın 2 kişinin fotografını koymayıp , geziyi neden sanki kendin tek başına yapmış gibi gösterdiğindir , bırak onu benim bildiğim sen bu bir birini tanıyan 2 arkadaşın yanına misafir olarak katıldın , ama burda ve diğer forumlarda tek kişi yapmış gibi gösterdin bu geziyi , bunun nedeni nedir ?
Hep yalnız gezerim diyorsun ! diğerlerinin de böyle olmadığı ne malum ?
Dönüp dolaşıp aynı yere gidiyorsunuz...Ben geziye üç kişi çıktık diye yazdım. Okursanız göreceksiniz. Ben misafir olabilirim. Ali Bey de benim misafirim oldu. Madem herşeyden haberiniz var, neden olup bitenleri yazmıyorsunuz? Biz bunu konuşalım o zaman varsa eğer. Hatta Ali Bey de gelsin konuşsun bakalım. Herkes eteğindeki zilleri döksün. Hodri meydan...
Bence sizin pek birşeyden haberiniz yok. Ali Bey de gezisini kendi yayınladı. Sizden ricam; özelden mesaj atın ve yazdıklarınızı silin. Ya da açıklamada bulunun.

Bu gezide sizinle birlikte olan insanları yok sayamazsınız.Tek başına olmadığın halde bu şekilde
geziyi anlatman hiç etik değil.Bu yüzden bu fotolar benim için bir şey ifade etmiyor.
Sizinle birlikte olan insanları da senelerdir tanıyorum.Onlara da çok ayıp etmişsiniz.

süper bir gezi yapmışın arkadaşım her anını ölümsüzleştirmeyide ihmal etmemişin gerçeken kısakndım paylaşımın için özellikle teşekür ediyorum bir karadenizli olarak beni heycanlandırdı çektiğin fotoğraflar içimi çekmekle yetineyim darsı başıma iletişim sektöründ hizmet veriyorum zamanım olmuyor 9 yılda geçen yıl bir ay kaçabildim geçen yıl 3000 km yol yaptım çok iyi gelmişti ama bu resimler beni fena halde deprasyona soktu evet ilacını biliyorum karadeniz turu iyi gelir dimi arkadaşlar ;D

vetmemo' Alıntı:
Bu gezide sizinle birlikte olan insanları yok sayamazsınız.Tek başına olmadığın halde bu şekilde
geziyi anlatman hiç etik değil.Bu yüzden bu fotolar benim için bir şey ifade etmiyor.
Sizinle birlikte olan insanları da senelerdir tanıyorum.Onlara da çok ayıp etmişsiniz.
:smiley:

heycanlı' Alıntı:
süper bir gezi yapmışın arkadaşım her anını ölümsüzleştirmeyide ihmal etmemişin gerçeken kısakndım paylaşımın için özellikle teşekür ediyorum bir karadenizli olarak beni heycanlandırdı çektiğin fotoğraflar içimi çekmekle yetineyim darsı başıma iletişim sektöründ hizmet veriyorum zamanım olmuyor 9 yılda geçen yıl bir ay kaçabildim geçen yıl 3000 km yol yaptım çok iyi gelmişti ama bu resimler beni fena halde deprasyona soktu evet ilacını biliyorum karadeniz turu iyi gelir dimi arkadaşlar ;D
İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Bir ay kalabilmişsiniz yine de. Benim dönerken bile gözüm arkada kaldı.
İnşallah siz de bir tur yaparsınız en kısa zamanda. Selamlar.
Bu arada; aramıza hoşgeldiniz.

Neyin yanlış anlaması , ben bir şeyi yanlış anlamadım , dahası hiç anlamadım , bir arkadaşım için forumlara elim yatkın diye hızlıca bir araştırma yaparken tesadüfen fark ettik bunu , anlamak içinde sana sordum sadece , konunun sahibine , birinci adrese yani sana , ali ile aranızda bir küslükde yokmuş kendin söylüyorsun , bu ne yaman çelişki anlamaya çalışıyorum

Aşşağıda verdiğim linkdeki gezi ile senin gezi aynı gezi
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=100389&highlight=#100389

Sorumu tekrarlıyorum , bu geziye 3 kişi çıkıldığı halde , neden tek başına çıkmış gibi anlatmışsın ?

Aldım mı sorumun cevabını ? almadım , sen versen ben alırdım vallahi , yani vardı almaya niyetim ama veremedin , bende biliyorum zordu vermek cevabını , ama hiç degilse motora binen adam yaptığının arkadasında durur diye geçmişdi aklımdan , ama onuda yapamadın , kalkdın başkalarının yanında gittiğin geziyi kendin yapmış gösterdin bize , geldiğin günde yayınladın fotograflarını kendin yapmışsın gibi kendin tasarlamışsın gibi kandırdın beni , yol arkadaşlarından birin çaydanlığının fotografı var kendisi yok , olmamasıda normal belki de nasıl bir eziyet yaşattıysan adamlara ,fotograflarını koymaya bile yüzün tutmadı belki de

Başka sitelerden mesaj atıyorsun ya aldın mı diye cevabını , almadım ! Bence sen veremezsin o cevabı , çünki zordur tek başıma gitmişim görünsün istedim demek , forumlarda daha fazla motorcu sayılmak istedim demek zordur , için rahat olsu daha yazmayacagım bu başlığa ama yayınladığın ilk gezi topiğinde soracagım soru şimdiden hazır !

paylaşımınız için çok teşşekür ederim yerinizde olmak isterdim ğüzel bir gezi olmuş

polemik sebebini anlamış değilim,motorcu adam hoşgörülü ve anlayışlı olur bence.
birbirimizin kalbini kırmaya değmez ,çünkü hayat çok kısa.
gezi ise güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler....

heycanlı' Alıntı:
paylaşımınız için çok teşşekür ederim yerinizde olmak isterdim ğüzel bir gezi olmuş
İ
delimengi' Alıntı:
Aldım mı sorumun cevabını ? almadım , sen versen ben alırdım vallahi , yani vardı almaya niyetim ama veremedin , bende biliyorum zordu vermek cevabını , ama hiç degilse motora binen adam yaptığının arkadasında durur diye geçmişdi aklımdan , ama onuda yapamadın , kalkdın başkalarının yanında gittiğin geziyi kendin yapmış gösterdin bize , geldiğin günde yayınladın fotograflarını kendin yapmışsın gibi kendin tasarlamışsın gibi kandırdın beni , yol arkadaşlarından birin çaydanlığının fotografı var kendisi yok , olmamasıda normal belki de nasıl bir eziyet yaşattıysan adamlara ,fotograflarını koymaya bile yüzün tutmadı belki de

Başka sitelerden mesaj atıyorsun ya aldın mı diye cevabını , almadım ! Bence sen veremezsin o cevabı , çünki zordur tek başıma gitmişim görünsün istedim demek , forumlarda daha fazla motorcu sayılmak istedim demek zordur , için rahat olsu daha yazmayacagım bu başlığa ama yayınladığın ilk gezi topiğinde soracagım soru şimdiden hazır !
''Yen kırılır; kol içinde kalır'' :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR