Bozüyük Dodurga Beldesi İncesu ve Karacaahar Yaylas ıGezisi 02_05_2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,295
Ynt: Bozüyük Dodurga Beldesi İncesu ve Karacaahar Yaylas ıGezisi 02_05_2010

Mustafad' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler, araziye çok yakışan iki aracın bir arada olması da ayrıca güzel. Selamlar.
mustafa bey çok teşekkürler.

Etiketler

.

Fotoğraf-0211.jpg

Fotoğraf-0212.jpg

Fotoğraf-0213.jpg

Fotoğraf-0214.jpg

Fotoğraf-0215.jpg

artık son fotolar bazı fotolar kötü çıkmış ben bu fotoların hemen hepsini direksiyondayken çekiyorum o arada çukura falan girdiğimizde deklanşöre basmış bulunuyorum bulanık çıkıyor onlar için üzgünüm

Fotoğraf-0221.jpg

Fotoğraf-0222.jpg

Fotoğraf-0223.jpg

Fotoğraf-0224.jpg

Fotoğraf-0225.jpg

yukarıda gördüğünüz yerde dodurga barajıdır.buda son foto.yorum yazan yazmayan herkeze teşekkürler.

Fotoğraf-0226.jpg

Güzel araçlarla güzel gezi olmuş,
paylaşım için teşekkürler.

valla paylaşımiçin teşekkürler, içimiz açıldı be , sanki sizinle oraları dolaşmış gibi oldum ;D ;D

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Güzel araçlarla güzel gezi olmuş,
paylaşım için teşekkürler.
ilginiz için ben teşekkür ederim rüstem bey.

berkkamu' Alıntı:
valla paylaşımiçin teşekkürler, içimiz açıldı be , sanki sizinle oraları dolaşmış gibi oldum ;D ;D
bizim derdimizde kalabalık guruplarla dolaşabilmek ancak henüz 3 aracı geçemedik.keşke katılabilseniz oradaki havayı teneffüz etseniz.ilginize teşekkürler.

çok güzel yerlermiş abdulah abi hiç gitmediğim ilk defa gördüğüm yerler en kısa zamanda gitmek görmek lazım

keyifli gezi olmus paylasimlar icin tsk'ler .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR