Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi offroadçu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,235

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :smiley:

Bazen Kumsalda... :smiley:

5491_108664327759_698867759_2045036_2658021_n.jpg

Mithatcan' Alıntı:
CJ okumayla yazmayla çizmeyle öğrenilmez birebir yaşamak lazım. Onunla duygusal bir bağın olması lazım yoksa sana CJ birşey vermez.

Bilmek istediğiniz başka şeyler varsa bilgim dahilinde cevaplarım.

Ama yakalım yıkalım bunlar kötü sözdür uygun gelmedi gibi sözler söylemiştiniz ya!!!

Beni belki tanımıyorsunuz ama sitede az çok tanıyan vardır durumum müsait olsa ben o arabayı alır yakardım.

Çünkü bana göre herkes CJ kullanamaz. CJ bir ayrıcalıktır, Bir istisnadır, CJ bence bir aşktır, sevgidir, bağlılıktır.

Siz CJ'nize ne kadar iyi bakarsanız o sizi hiç üzmez. Ayrıca CJ'de Ruh vardır siz anlar ve ne istediğinizi bilir ona göre davranır ;)

Siz bu dediklerimi belki gülebilirsiniz ama gerçek CJ kullanıcıları bu dediklerimi anlayacaktır.

Selamlar...

Üstadım gülmek ne demek aynen katılıyorum... dedikleriniz doğru hatta az bile cj aşkı için... zaten aklımda birileriyle buluşup bi çayınızı içmek ve bildiklerinizden faydalanıp cj almak... kurduğum cümleler aracı beğendiğim için deyildi umarım anlaşılmışımdır... ;D

Yani sizlere imreniyorum desem yeri... ;)

Amerikan araçların gerçeklten ruhu duygusu vardır. Dışarıdan bakanlar bu cümlelere gülebilir hatta kafayı yemiş diyebilirler.
25 senedir çeşitli araçlara bindim yarıştım kırdım döktüm. Hiç yolda kalmadım.Sadece ikinci bir aracım olduğunda kıskanıp yolda bıraktı kendini hepsi. Sevdim okşadım yıkadım parlattım. Lastiklerine şekerli su bile sürdüm. 17 yaşımdayken 1957 chevrolet topladım. Çok kazık yedim. ;D ;D
Elimde km saati 3 km yürüyüp hurdacılarda az dolaşmadım. Bunlar aşkla yapılacak işler, siz ona değer verirseniz oda size değer veriyor, canlı gibi yani. Ne diyordu Timur Selçuk ;
otomobil uçar gider gönlüm benim coşar gider.
Ben talihin peşindeyim talih benden kaçar gider.
Yar Yar güzel yolcu güle güle.
sağlıcakla kalın.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Amerikan araçların gerçeklten ruhu duygusu vardır. Dışarıdan bakanlar bu cümlelere gülebilir hatta kafayı yemiş diyebilirler.
25 senedir çeşitli araçlara bindim yarıştım kırdım döktüm. Hiç yolda kalmadım.Sadece ikinci bir aracım olduğunda kıskanıp yolda bıraktı kendini hepsi. Sevdim okşadım yıkadım parlattım. Lastiklerine şekerli su bile sürdüm. 17 yaşımdayken 1957 chevrolet topladım. Çok kazık yedim. ;D ;D
Elimde km saati 3 km yürüyüp hurdacılarda az dolaşmadım. Bunlar aşkla yapılacak işler, siz ona değer verirseniz oda size değer veriyor, canlı gibi yani. Ne diyordu Timur Selçuk ;
otomobil uçar gider gönlüm benim coşar gider.
Ben talihin peşindeyim talih benden kaçar gider.
Yar Yar güzel yolcu güle güle.
sağlıcakla kalın.

Doğru söze ne hacet...

yavuz-çelikel' Alıntı:
Amerikan araçların gerçeklten ruhu duygusu vardır.
Dışarıdan bakanlar bu cümlelere gülebilir hatta kafayı yemiş diyebilirler.

Katılıyorum 74 camaromu unutamadım :smiley: ;) :D 8)

http://www.youtube.com/watch?v=rDLyw4_dNHc&NR=1&feature=fvwp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR