KLL' Alıntı:deri boyama nasıl yapılıyor?
gokhan5234' Alıntı:bekır aracın yenı aldıgn kıt lerle ve mtlerle resmını goremedık ne zaman yayınlıcaksın
HSN61' Alıntı:jeep yazılı tampon altı korumalığı nerden temin ettiniz acaba
haberım var sohbett ettık percın abıyle cok guzel olmus ole duydum kazasız belasız gunlerde kullanbekirnayır' Alıntı:Gökhan'ım montajı dün bitirdim, şimdide Perçin'lerle bol çamurlu bir parkurdan geldik. Yakında fotoları koyarım...
tampon 900 TL ye mal oldu..altunsu53' Alıntı:bazı seylerın gerı donuşu yok dodıkler gıbı o yuzden acele etmeden karar verın ön tampon guzel olmuş bu arada tamponun malıyetı ne oldu size ???
997799' Alıntı:deri mont boyaları var, 1 litre şeklinde satılıyor (20-30 tl civarı) onlarla süngerle boyanıyor, ama iyisini yani delta marka almalısınız still falan çatlatıyor...
tayfun61' Alıntı:, şöyleki u kilitlerin bağlantı somunu bağımsız olmalı aksi takdirde çekme durumunda somun eğrilebiliyor aracın çekme esnasında ki basıncından dolayı, yani somun halat tarafında olmalı çeki demiri tarafında değil umarım anlatabildim...
Alfonse' Alıntı:Çok doğru....
bana 2 inch yükseltme yetiyor...
Çelik tampon ve vinçte düşünüyorum ama ağırlıktan sonraki düşüş beni düşündürüyor...
Tamponu Antalya' ya gidip mi yaptırdınız, yoksa orda yapılan bi tamponmu geldi...
Eğer ordan tampon hazır geldiyse takılırken bi sorun veya zorluk yaşadınız mı?
Vinci tampon yapılmadan önce mi aldınız ve tampon vincinize göre mi yapıldı?
Bilgi veririseniz sevinirim...
Paylaşımınız için teşekkürler.....