Bu da Benim ZJ Modifikasyonum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,467
Ynt: Bu da Benim ZJ Modifikasyonum...

deri boyama nasıl yapılıyor?

Etiketler

ısparta da sanayide bir usta var. usta yıpranmış derileri boyyor. malzeme olarak ne kullanıyor bilmiyorum ama gayet güzel oldu deriler. çatlakların hepsi koyboldu.

KLL' Alıntı:
deri boyama nasıl yapılıyor?

deri mont boyaları var, 1 litre şeklinde satılıyor (20-30 tl civarı) onlarla süngerle boyanıyor, ama iyisini yani delta marka almalısınız still falan çatlatıyor...

bekır aracın yenı aldıgn kıt lerle ve mtlerle resmını goremedık ne zaman yayınlıcaksın

gokhan5234' Alıntı:
bekır aracın yenı aldıgn kıt lerle ve mtlerle resmını goremedık ne zaman yayınlıcaksın

Gökhan'ım montajı dün bitirdim, şimdide Perçin'lerle bol çamurlu bir parkurdan geldik. Yakında fotoları koyarım...

bekirnayır' Alıntı:
Gökhan'ım montajı dün bitirdim, şimdide Perçin'lerle bol çamurlu bir parkurdan geldik. Yakında fotoları koyarım...
haberım var sohbett ettık percın abıyle cok guzel olmus ole duydum kazasız belasız gunlerde kullan

bazı seylerın gerı donuşu yok dodıkler gıbı o yuzden acele etmeden karar verın ön tampon guzel olmuş bu arada tamponun malıyetı ne oldu size ???

altunsu53' Alıntı:
bazı seylerın gerı donuşu yok dodıkler gıbı o yuzden acele etmeden karar verın ön tampon guzel olmuş bu arada tamponun malıyetı ne oldu size ???
tampon 900 TL ye mal oldu..

997799' Alıntı:
deri mont boyaları var, 1 litre şeklinde satılıyor (20-30 tl civarı) onlarla süngerle boyanıyor, ama iyisini yani delta marka almalısınız still falan çatlatıyor...

mont boyası. çok enteresan, hiç aklıma gelmemişti teşekkürler.

tayfun61' Alıntı:
:smiley:, şöyleki u kilitlerin bağlantı somunu bağımsız olmalı aksi takdirde çekme durumunda somun eğrilebiliyor aracın çekme esnasında ki basıncından dolayı, yani somun halat tarafında olmalı çeki demiri tarafında değil umarım anlatabildim...

Çok doğru....

Bi şeyler sorcam....

Ön demir tampon ve vinç ağırlığı ne kadar ve 2 inch yükseltmeden sonra ne kadar aşağı düştü burun ağırlıkla, ölçtünüzmü...

Ben 2 inch getten daha yükseği (zaten kesinlikle sağlıklı değil) ve kit ile 3 4 inch felan yükseltme düşünmüyorum şu an...
bana 2 inch yükseltme yetiyor...

Çelik tampon ve vinçte düşünüyorum ama ağırlıktan sonraki düşüş beni düşündürüyor...

Tamponu Antalya' ya gidip mi yaptırdınız, yoksa orda yapılan bi tamponmu geldi...
Eğer ordan tampon hazır geldiyse takılırken bi sorun veya zorluk yaşadınız mı?

Vinci tampon yapılmadan önce mi aldınız ve tampon vincinize göre mi yapıldı?

Bilgi veririseniz sevinirim...

Paylaşımınız için teşekkürler.....

Alfonse' Alıntı:
Çok doğru....

Bi şeyler sorcam....

Ön demir tampon ve vinç ağırlığı ne kadar ve 2 inch yükseltmeden sonra ne kadar aşağı düştü burun ağırlıkla, ölçtünüzmü...

Ben 2 inch getten daha yükseği (zaten kesinlikle sağlıklı değil) ve kit ile 3 4 inch felan yükseltme düşünmüyorum şu an...
bana 2 inch yükseltme yetiyor...

Çelik tampon ve vinçte düşünüyorum ama ağırlıktan sonraki düşüş beni düşündürüyor...

Tamponu Antalya' ya gidip mi yaptırdınız, yoksa orda yapılan bi tamponmu geldi...
Eğer ordan tampon hazır geldiyse takılırken bi sorun veya zorluk yaşadınız mı?

Vinci tampon yapılmadan önce mi aldınız ve tampon vincinize göre mi yapıldı?

Bilgi veririseniz sevinirim...

Paylaşımınız için teşekkürler.....

Sayın Alfonse...

tereddütlerinizde haklısınız. 2" yükseltmeden sonra tampon ve vinç ağır bastı ve ön taraf aşağı doğru düştü. bu sebeple getler atılıp 3.5" kit alındı ve kit montajı yapıldı. ilk başta ağır basmaycağı düşünüldü ama sonuç olumsuz oldu. bu sebeple kit alındı. getlere verilen parada boşa gitmiş oldu. evde getler yatıyor.birde lastik masrafı sormayın....

Vinç ve tampon antalyada ustanın yerinde yapıldı. yani vinç ve tampon aynı anda yapıldı. b sebeple tampon vince uygun olarak imal edildi. montaj sırasında büyük bir sıkıntı yaşanmadı. hatta hiç bir sıkıntı olmadıdesem daha doğru.

ancak yeni bir malzeme var. tamponu o malzeme ile yaptırırsaız ağır basmaz. çünkü çok hafif.

tamponlarnızı hardox metalden yaptırsaydınız kg olarak epey hafif olurdu, yani 4mm kullanılan yerde 2 mm kullanılabilirdi gibi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.