<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bu servisi tanıyan var mı?</b><br />
<br />
Ünal Bey, nazik davetiniz ve her zaman seviyeli yazılarınız, cömert bilgi paylaşımınız için çok teşekkürler. Mutlaka sizinle tanışmak ve bir çay / kahve sohbeti yapmak isterim. Ben de Sun Plaza'da çalışıyorum. Zamanınız olduğunda sizin gibi bir büyüğümüzle bir öğlen birlikte yemek yemekten mutluluk duyarım. Böylece GC'ler hakkındaki tecrübelerinizden de yüz yüze faydalanma fırsatı bulmuş olurum. <br />
<br />
Tüm bu söylenenlerden sonra Okmeyda'nındaki Sönmezler Oto'nun müdavimi olacağım inşAllah kısmet olur da GC'mi alabilirsem. <br />
<br />
Son bir soru, Okmeydani / Sönmezler Oto'nun fiyatları nasıldır piyasaya göre? Geçmiş tecrübelerimizden ve forumumuzdan da yazıldığı kadarıyla biliyoruz ki resmi yetkili servisler hem eski model araçlarla pek ilgilenmek istemiyorlar, hem de fiyat olarak oldukça uçuklar. Okmeydanı / Sönmezler Oto, anladığım kadarıyla ustaların kendilerinin bir araya gelerek kendi işlerini kurdukları bir özel servis. Bu açıdan fiyat olarak da daha uygundur ve dürüsttür diye düşünüyorum. Bu düşüncemi destekleyici tecrübeleri olan arkadaşlar var ise, paylaşımlarını beklerim.<br />
<br />
Mesela karşılaştırma olarak, 1993 model ZJ GC Limited'in normal bir bakım için (tüm sıvıların, filtrelerin değiştirilmesi, rutin bakım ve kontrollerin yapılması...vs) ortalama yetkili servis ne fiyat çıkartır, Okmeydanı / Sönmezler Oto veya muadili bir özel servis / usta orlama ne çıkartır?<br />
<br />
Saygıyla...</div>