Bu servisi tanıyan var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulaksizcumhur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,429
Merhabalar sevgili arkadaşlar. İyi haftalar.

İstanbul / Okmeydanın'daki (Çağlayan - Kasımpaşa caddesine yakın, Perpa'nın karşısındaki) Sönmezler Oto'yu aranızda tanıyan var mıdır? Bana lokasyonu oldukça yakın, eğer deneyen ve memnun kalan, referans verebilecek bir arkadaşımız varsa, ben de orayı kullanmak istiyorum. Sitelerini incelediğimde servisin içerisinde çekilmiş bir çok Cherokee fotoğrafı var, bu da olumlu bir şey gibi geliyor bana.

Teşekkürler...

Etiketler

Ynt: Bu servisi tanıyan var mı?

bugne kadar hiç şikayet duymadım acıkcası ve ustalarıda gayet iyidir özellikle otomatik şanzıman konusunda usta gercekten gördüklerimin içinde en iyilerinden

Sirkeyin WJ sini ESKIDEN goturdugumuz servis.

Iyi oldugunu biliyorum

MaaşAllah, olumsuz bir şey söyleyen kimse yok bu ustalar hakkında, o zaman ben de bir deneyeyim. Öncelikle rutin bir bakım (tüm sıvıların değişmesi, filtrelerin değişmesi, bujiler, bu kabloları...vs) için fiyat isteyeceğim, bakalım ne gelecek fiyatları? Cevap veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler. Henüz cevap vermemiş ancak bu servis hakkında tecrübesi olan arkadaşlar da yine de bir iki kelime yazarlarsa çok sevinirim. Saygılar...

geçmişi olan jeep servislerinden bir tanesidir maslakda aynı aileye mensup arkadaşlarında aynı isimden yerleri var zaten

Evet, sanırım Maslak'takilerin de methini burada duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam Maslak'daki "AED Sönmezler" idi. İsim benzerliği olduğunu düşünmüştüm ama aynı ailedenmiş. O zaman cidden işlerinde ehil insanlar sanırım. Gittikçe şu Okmeyda'nındaki Sönmezler Oto'ya ısınıyorum. Aslında Maslak'ta çalışıyorum, Maslak'takine de gidebilirim?

bende maslaktayım hem sönmezlere uğrarsınız hemde vaktiniz olursa buyrun gelin bir cayımı için

kulaksizcumhur' Alıntı:
Evet, sanırım Maslak'takilerin de methini burada duymuştum. Yanlış hatırlamıyorsam Maslak'daki "AED Sönmezler" idi. İsim benzerliği olduğunu düşünmüştüm ama aynı ailedenmiş. O zaman cidden işlerinde ehil insanlar sanırım. Gittikçe şu Okmeyda'nındaki Sönmezler Oto'ya ısınıyorum. Aslında Maslak'ta çalışıyorum, Maslak'takine de gidebilirim?

Ahmet Abi iyidirrrrr

biz dediğiniz yere uğrayıp fikir sormuştuk.
bize ilk söyledikleri 3.1 motor almayın oldu ;D

biz de tavsiyeyi dinledik tabi

Ünal Bey, nazik davetiniz ve her zaman seviyeli yazılarınız, cömert bilgi paylaşımınız için çok teşekkürler. Mutlaka sizinle tanışmak ve bir çay / kahve sohbeti yapmak isterim. Ben de Sun Plaza'da çalışıyorum. Zamanınız olduğunda sizin gibi bir büyüğümüzle bir öğlen birlikte yemek yemekten mutluluk duyarım. Böylece GC'ler hakkındaki tecrübelerinizden de yüz yüze faydalanma fırsatı bulmuş olurum.

Tüm bu söylenenlerden sonra Okmeyda'nındaki Sönmezler Oto'nun müdavimi olacağım inşAllah kısmet olur da GC'mi alabilirsem.

Son bir soru, Okmeydani / Sönmezler Oto'nun fiyatları nasıldır piyasaya göre? Geçmiş tecrübelerimizden ve forumumuzdan da yazıldığı kadarıyla biliyoruz ki resmi yetkili servisler hem eski model araçlarla pek ilgilenmek istemiyorlar, hem de fiyat olarak oldukça uçuklar. Okmeydanı / Sönmezler Oto, anladığım kadarıyla ustaların kendilerinin bir araya gelerek kendi işlerini kurdukları bir özel servis. Bu açıdan fiyat olarak da daha uygundur ve dürüsttür diye düşünüyorum. Bu düşüncemi destekleyici tecrübeleri olan arkadaşlar var ise, paylaşımlarını beklerim.

Mesela karşılaştırma olarak, 1993 model ZJ GC Limited'in normal bir bakım için (tüm sıvıların, filtrelerin değiştirilmesi, rutin bakım ve kontrollerin yapılması...vs) ortalama yetkili servis ne fiyat çıkartır, Okmeydanı / Sönmezler Oto veya muadili bir özel servis / usta orlama ne çıkartır?

Saygıyla...

yetkili yada özel servis olsun hep dediğim şudur rahatlıkla acıp yaptıracağınız iş için öncelikle fiyat sorun fiyat araştırması yapmanız kadar doğal bir konu olamaz sadece bakımsa özelde yaptırmanız yada yetkili servisde yaptırmanız cok bişe farketmemsi lazım fiyat farkı kullanılan ürünlerde etkili olur

Okmeydanı sönmezlere rahatlıkla gidebilirsiniz.. Seyit ustaya aksaraydan Parçacı mahmut gönderdi derseniz gerekli indirim yaparlar..

Sayın Kasırga1 (sanırım Mahmut Bey), iyi akşamlar, katkınız ve yardımınız için çok teşekkürler. Diğer arkadaşlar gibi siz de içimi çok rahatlattınız. Ben sizinle de ilgili bir soru sormak istiyorum. Parça işiyle ilgileniyorsanız, Jeep parçaları da satıyor musunuz? Mesela benim 4 adet fren disklerinin üzerinde bulunan koruyucu saclara, 4 adet amortisöre (helezon yaylarla birlikte), bir adet de tavandaki sürgülü bagajlığın (arkadan bakıldığında) sol kapakçığına ihtiyacım var. Tekrar teşekkürler, yüreğinize sağlık.

kulaksizcumhur' Alıntı:
Sayın Kasırga1 (sanırım Mahmut Bey), iyi akşamlar, katkınız ve yardımınız için çok teşekkürler. Diğer arkadaşlar gibi siz de içimi çok rahatlattınız. Ben sizinle de ilgili bir soru sormak istiyorum. Parça işiyle ilgileniyorsanız, Jeep parçaları da satıyor musunuz? Mesela benim 4 adet fren disklerinin üzerinde bulunan koruyucu saclara, 4 adet amortisöre (helezon yaylarla birlikte), bir adet de tavandaki sürgülü bagajlığın (arkadan bakıldığında) sol kapakçığına ihtiyacım var. Tekrar teşekkürler, yüreğinize sağlık.

Merhaba yardımcı olabildiysem ne mutlu..:smiley:
jeep parçası satmıyoruz malesef ancak aracınızı offroad a hazırlayacaksanız o konuda yardımcı olurum. standart parçalarını alacaksanız benim parça aldığımyere yönlendirebilirim..

kusura bakmayın isminizi bilmediğim için sayın kulaksız cumhur abi diyorum sönmezlere gittinizmi bu hafta bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.