KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ön disk , balata , fren hortumları , kaliper ve ana merkez tamir takımlarını , hidroliğini değiştim , merkezi kilite uzaktan kumanda taktırdım, sis farları aldım , süspansiyon yüksltmeyi zaten yapmıştım şimdide kupa yükseltme için malzeme imalatına start verdim. Onlarıda pazartesi montaj yapacağım
egzos susturucuların gerisine v bor kaynattırıp vana taktırdım artık arabayı kükretmem için vanayı açmam yeterli oluyor tekrar vanayı kapattığımda standart egzos sesine geçiyor
Abi bn sadece off road da ses desteği sağlasın diye taktırdım ama egzoscunun demesiyle benzinli araçlarda gazı çapuk tahliye ettiği için araçta biraz performans sağladığını söyledi ama bn sadece ses desteği için taktırdım saygılarım la...
Abi bn sadece off road da ses desteği sağlasın diye taktırdım ama egzoscunun demesiyle benzinli araçlarda gazı çapuk tahliye ettiği için araçta biraz performans sağladığını söyledi ama bn sadece ses desteği için taktırdım saygılarım la...