Camper için Kanepe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,650

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar
Merhaba Arkadaşlar,

Nette gezerken gördüğüm bu koltuk/kanepe iıgimi çekti.
http://www.swcampers.co.uk/index.php/seats

Cavid Sezen

340-seat-anim.gif

Etiketler

Ynt: Camper için Kanepe

Volkswagen Transporter Cityvan' ın arka koltuğunu bununla değiştirecen. Al sana karavan. Ne ruhsat ne TUV derdi.

Çok harika.Uzun zamandır cityvan türü araçlar için böyle birşey hayal ediyordum.3+1 ya da 4+1 araçlar için TUV muayenesinde sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Böyle araçlarda ayrıca karavan ruhsatı çıkarmaya bile gerek kalmaz.

Cavid hocam,çok güzel pratik bir koltuk-yatak.Araştırmalarınız ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.Çok arkadaşa yol gösterici olur sanırım.Araştırmacılığınızı merak ve hayranlıkla izliyorum,emekleriniz için tekrar teşekkürler.Saygılarımla

aslanahmet' Alıntı:
Volkswagen Transporter Cityvan' ın arka koltuğunu bununla değiştirecen. Al sana karavan. Ne ruhsat ne TUV derdi.

Üstüne de açılır kapanır bir tavan ve içine de trumatik...
Şahane ötesi...

Benimde hayallerimize bir katkım olsun. Bu daha basit bir model. Koltukları sök,bunu yerleştir.TÜV derdi yok :smiley:

Yalnız örnekteki araç İngiltere'den olduğu için (sol) terstir. Biz onu düzeltiriz.

Sayın gezmen öyle bir site verdinizki 1 saattir pdf dosyaya çevirmeye çalışıyorum bütün sayfalarını,çok teşekkürler

Ahmet abi eskiden karavan yapabileceğime hiç ihtimal vermediğim için hiç araştırmamışdım.Bilseydim transporter için bu kadar güzel iç donanım olduğunu transporterimi hiç satmazdım şimdi sizin bu gönderdiğiniz fotoları görünce içim cız ediyor.Emeğinize yüreyinize sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR