Casio SGW 100 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kerim3421 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,650

kerim3421

Yeni Üye
İYİ GÜNLER...

CASİO SGW-100-1VDF MODELİ BİR SAAT ALDIM.SAAT PUSULA/ISI ÖLÇÜMÜNE GİRİP DEĞERLERİ GÖRDÜKTEN 10 SANİYE SONRA ŞU ANKİ SAAT HARİÇ TÜM RAKAMLARIN YERİNİ "-(ÇİZGİ)" ALIYOR.BU DURUM NORMAL Mİ?TEKRAR DÜĞMEYE BASTIĞINDA ÖLÇÜM DEĞERİNİ GÖSTERDİKTEN 10 SANİYE SONRA AYNI DURUM OLUYOR..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Etiketler
Ynt: Casio SGW 100 Yardım

Normaldır saat olcum sensörunü kapatır, Bi sorun yok saatinizde prg 130 v3 prg 110 t kullanıyorum kendim saatciyim satıyorumda içiz rahat olsun. Yanlız satın aldığınızda size ayarlama ve tanıtım cd sini almadınzmı? saygılar.

sağolun verdidiğiniz bilgiler için.CD vermediler sadace kullanma kılavuzu var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1995.msg10719#msg10719
linki bi inçeleyın alığınız saatde verilmiyor olabilir ozaman, yanlılş bilgi vermiş olmuyayım kullanımı basıt bir saat zorlanmazsınız. casio ersa sitesinden de ulaşabilirsiniz yada size mail yoluyla gönderi yapılabılır yardımcı olurlar.

ben saatin türkçe kılavuzunu elde ettim.. teşekkür ederim.CD yi nereden bulabilirim acaba?

Cd si varmış satın aldığınız bayıden alabılırsın istenirse gönderiliyormuş, nereden hangi bayiden almışıtınız? garantı belgesi casio ersa ise işiniz kolay olur karpa yazıyorsa biraz zorlanırsınız:smiley:

rica etsem sizde cd varsa bana upload edip gönderebilir misiniz? Bende internet indirebilirim? Çok makbule geçer.

Elimde olsa direk gönderdim kerim bey, bendede mevcut degil butarz saatları katoloğa bakmadan ayarlayıp veriyorum müşteriye üst gurup ların bi kac modelin cd si var kendi kullandıklarımız ve viterinde olanlar, diğer ürünleri satıldıgı anada butun aksesuarlarıyla teslim ediyoruz bizde kalmıyor satiniz bu gurup saatların en baz modeli kullanma kitapcığından farklıbir anlatım yoktur sanırım cd si olsada. Sadce pusula için yön girmeniz gerkiyor yardımcı bir pusulla ile kuzey ve güneyi belirlediğinizde yönleri kaydedip hafızaya alacaktırpusula bölümünde adjust ta basıp bekleyin öncepusula sonrada C F termometre ayar bölümünü başka bir termometre yardımı ıle ortam ısısını gireceksiniz saatınız ayarlammış olacak. garanti belgesi hangi firmanın onu merak etdim aslında ?

Saglık olsun biraz ucuz satıyorlar ama sonradan sorun cıkıyor böyle garantiydi servisdi yedek paarca falan olsun güzel bi saat yinede iyi gunlerde kullanın.

Pusulalı casio marka saatler güç koruması maksadıyla 10sn. sonra ölçümü durdurur. Prg serisinde 10 sn. sonra ölçüm durur ve pusula donar. Ölçüm esnasında pusula yazısı yanıp söner. 10 sn. sonra durur. sizin saatinizde bunu daha belirgin hale getirmek için çizgi haline getirmişler. bence gayet normal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri