CANADALI
Kamp II
Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)
Yagdır Emre Yagdırrrrr
Yagdır Emre Yagdırrrrr

CANADALI' Alıntı:Yagdır Emre Yagdırrrrr
Ah olsada dewam etsemömrümü7ler' Alıntı:süper videolar
devamını bekliyoruz...
EmR_69' Alıntı:Kimse dewam et demesin walla yok kalmadı tükendiDükkan kapanır benden bu kadar iyi seyirler
![]()
Ben teşekkür ederim abi hepinize böyle bir ortam saglandıgı için..Evet bu resim ve video işine kesin bi çözüm getirmemiz lazım aslında burda amaç gezi yapılan bölgeyi tanıtmak keşfedilmemiş yerleri bulup toplu geziler düzenlemek ve eminimki yakında yapıcaz bunudaevedilaz' Alıntı:emrecim yorduk seni çok teşekkürler çekim için kusura bakmayın ark bit kadar kamerayla bukadar hakimiyet saglanıyo daha purofesyonel hazırlanıcaz bidahakine eminolun
pancarmotorcu' Alıntı:deniz cevabını havada bıraktım ama emrenin son yazıları beni tebessüm ettirdi ne kadar ugraşmış ki bunu yazmış ona cevap vermek istedim aradaki yazıyı silip buna ekledim deniz bu tür gezilerde uyum çok önemli ilk defa birlikte oldugumuz bir gezide herkezin yeni bu işe başlayanların bile arazideki araç kullanma kurallarına bile uyması çok güzeldi sanki anlaşsak konuşsak bu kadar olmazdı herkez önündeki araç engelleri geçmeden hareket etmemesi sırayla uyumlu hareketler güzeldi bu ekip ruhundan ve arkadaşlıgınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür aderim
pancarmotorcu' Alıntı:emre yayınlamak için kimbilir ne kadar eziyet çektin benden bukadar demenden belli photobuckete resim leri yüklemek bile bazen 3.4 saatimi alabiliyor çekim yapanlara yayınlamak için emek sarfedenlere teşekkürler birdahaki gezilerde görüşmek dilegiyle çatalcada keşfedilecek daha çok yerler var
Ne yorgunlugu zevkti benim için ah olsada devam etsemeeg52' Alıntı:Emre eline koluna emeğine sağlık,yoruldun ama deydi yani bu yorgunluğa ,teşekkürler.....![]()