Çavuşbaşı-Polonez-Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (2 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,552
Ynt: 2 Ağustos Çavuşbaşı - Polonez - Kilimli Gece Yarısı Operasyonu

Evet Mustafa abiye 10 puan..sorunun cevabını bildi... :D Çözümünüde söyledi..Allah razı olsun yengeden Mustafa abi... (Artık 10-15 günde Yüksel'i sararız..)

Ne yapıcan Hakan'cım başka çare varmıydı? Yağmurlu günlere hazırlık politikası...

Etiketler

Mustafa abi ....Gezenbilir Off_Road Grubu... yazısını bi yazdıralım abi araçlara...herkes istiyor..anynı karakter ve renk...ön veya arka cama...
Full reklam olur gittiğimiz yerlerde ve grup çok büyür... :smiley:

Jeep34' Alıntı:
GELİNİ ALDIK GELDİK ... XJ....
Yüksele tekrar hayırlı olsun diyorum.Allah kaza bela vermesin...

Abi bende Tekrar teşekkür ediyorum O gün akşama kadar yanımda olduğun içinde ayrıca teşekkür ederim.

Yüksel abi fotoğraf iyiymiş.Jön mü oldun sorması ayıp? ;)
Ayrıca gezenbilir ailesi olarak logo çalışmalarımız sürmekte.
Sayın MCY(rte gibi oldu ;D),şu logo işini bir gündeme getirelim.

Saol Can eyvallah sen söyledikten sonra baktımda resmime harbiden jön duruşu yapmışım. :D :D XJ nin henüz fotosu olmadığı için biraz böyle jön resmimle idere edeceksiniz artık. ;D ;D

MK51' Alıntı:
Makyajı bozulmasın diye !..
Söz ... Bizim hanımın makyaj çantasını yürütücem, ihtiyaç duyduğunda veririm içi rahat etsin !...

Vay be benim aklıma hiç gelmemişti Mustafa abi.Bende geziye çıkmadan önce hanımın makyaj çantasını yürütüp öyle gelirim artık gezilere.Bir süre böyle idare ederim artık inşallah hanım çakozlamaz yoksa yannndımmmm. :D :D :D

Neyse gelelim asıl mevzuya konunun dışına çıkmayayım.
Harika bir gece operasyonuydu herkes ve herşey yine mükemmeldi . Benim için özel bir anlamıda vardı bu gece yarısı operasyonunun.5 yıldır heryere benimle birlikte gelen ve hiçbir zaman,şuraya buraya girip çıkıcaz dediğimde bana naz yapmayan, ailemden ve dostlarımdan sonra en çok değer verdiğim aracım PAJERO ile son gezimdi.Valla ne yalan söyliyeyim bundan sebep üzgündüm ve tedirginlik vardı üzerimde. :( :( Herzamanki gibi beni yine mahcup etmeyip parkuru sağ salim bitirdik.
Neyseki aracımın (eski aracımın) bir yabancıya gitmemiş olması ve büyük olasılıkla bundan sonraki gezilerde konvoyun arasında olacağı için mutluyum. :smiley:;)

Herkese saygılar;

Yükselim şu 1 numara olayını ben çözdüm....bilin bakalım kim...

kim olucak yaw... KOMUTAN... işte...

Bencede uygun ama 1 numarada vinç olması lazım.Uğur abiyimi yapsak ne ;D

Kıçı yere yakından 1 numara olr mu? hiç...

Hakan bu arada ufak ama sıkıntılı bi macera yaşamıssın :smiley:

evet abi yaa, tek araç çıkarsan öyle olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler