Aselsanin PMR si ile duz arazide 3-4 km cok iyi sonuc aldik Alt kanallar oldugu icin sucu , tupcu vs ile karismiyorGezenGen' Alıntı:Yurtdışından walki talki cihazı getirmiştim 4'lü açık alanda 5km menzilli. Onları İstanbul'da deneyince sucuları dinleyebiliyorum, cevabı sanıyorum duymuyorlardır? CB telsiz alsam büyükşehirlerde taksici ve sucularla mı konuşabilirim? ;D Yoksa onların telsizleri farklı mı?
GezenGen' Alıntı:Anladığım kadarıyla grup halinde offroad/haftasonu gezileri yapılmıyorsa CB çok gerekli de değil? ???
GezenGen' Alıntı:Anladığım kadarıyla grup halinde offroad/haftasonu gezileri yapılmıyorsa CB çok gerekli de değil? ???
GezenGen' Alıntı:istanbuldayım, ancak aracımda haftasonu istanbul dışına çıktığımda, özellikle de acil durumlarda (cep telin çekmediği gibi) kullanmayı amaçlamıştım.
yazargezeryolçizer' Alıntı:21 i jandarma dinliyor diye duymuştum ama kesin bilmiyorum .
kasirga1' Alıntı:şimdilerde acil durum için kurum olarak dinleyen yok ama telsiz ve diğer ekipmanlarınız iyi ise hem istanbul içi hemde şehir dışında görüşmeler var genelde 21.kanal fm modunda oluyor görüşmeler..ancak dediğim gibi ekipmanınız düzgün ise her işte olduğu gibi telsizden de randıman alırsınız yoksa ancak konvoyda işe yarar
ufukozkan' Alıntı:Biz Ankarada fena abarttikkonvoyu asdik artik Bakalim sonumuz ne olacak
![]()
![]()
![]()