CB Kullanımı Hakkında..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,162
Ynt: CB Kullanımı Hakkında..

Pek kalabalık bir kullanıcı kitlesi olduğu söylenemez . Hatta yok desek yeridir . Arazide , gezide , konvoyda çok keyifli ve gerekli ...

Etiketler

Bizde bir kac gundur hatta haftadir, surekli test yapiyoruz...... daha sonra detayli yazarim..

Yurtdışından walki talki cihazı getirmiştim 4'lü açık alanda 5km menzilli. Onları İstanbul'da deneyince sucuları dinleyebiliyorum, cevabı sanıyorum duymuyorlardır? CB telsiz alsam büyükşehirlerde taksici ve sucularla mı konuşabilirim? ;D Yoksa onların telsizleri farklı mı?

GezenGen' Alıntı:
Yurtdışından walki talki cihazı getirmiştim 4'lü açık alanda 5km menzilli. Onları İstanbul'da deneyince sucuları dinleyebiliyorum, cevabı sanıyorum duymuyorlardır? CB telsiz alsam büyükşehirlerde taksici ve sucularla mı konuşabilirim? ;D Yoksa onların telsizleri farklı mı?
Aselsanin PMR si ile duz arazide 3-4 km cok iyi sonuc aldik Alt kanallar oldugu icin sucu , tupcu vs ile karismiyor
CB lerde nadir oluyor Ankarada GOP da bir taksi duragi 20.kanali kullaniyor Baskada yok Antenden dolayi bir kac yeri daha aliyor ama her zaman degil.
Anten president texsas 1800 power

Anladığım kadarıyla grup halinde offroad/haftasonu gezileri yapılmıyorsa CB çok gerekli de değil? ???

GezenGen' Alıntı:
Anladığım kadarıyla grup halinde offroad/haftasonu gezileri yapılmıyorsa CB çok gerekli de değil? ???

hangi şehirdesiniz ? istanbulda halen kullananlar var akşamları bir çok kanalda muhabereler oluyor

istanbuldayım, ancak aracımda haftasonu istanbul dışına çıktığımda, özellikle de acil durumlarda (cep telin çekmediği gibi) kullanmayı amaçlamıştım.

GezenGen' Alıntı:
istanbuldayım, ancak aracımda haftasonu istanbul dışına çıktığımda, özellikle de acil durumlarda (cep telin çekmediği gibi) kullanmayı amaçlamıştım.

9-19 acil kanali Eskiden polis jandarma dinliyomus ama duydugum kadariyle simdi ilgilenende yokmus :smiley:

şimdilerde acil durum için kurum olarak dinleyen yok ama telsiz ve diğer ekipmanlarınız iyi ise hem istanbul içi hemde şehir dışında görüşmeler var genelde 21.kanal fm modunda oluyor görüşmeler..ancak dediğim gibi ekipmanınız düzgün ise her işte olduğu gibi telsizden de randıman alırsınız yoksa ancak konvoyda işe yarar

kasirga1' Alıntı:
şimdilerde acil durum için kurum olarak dinleyen yok ama telsiz ve diğer ekipmanlarınız iyi ise hem istanbul içi hemde şehir dışında görüşmeler var genelde 21.kanal fm modunda oluyor görüşmeler..ancak dediğim gibi ekipmanınız düzgün ise her işte olduğu gibi telsizden de randıman alırsınız yoksa ancak konvoyda işe yarar

Biz Ankarada fena abarttik :smiley: konvoyu asdik artik Bakalim sonumuz ne olacak :smiley: :smiley: :smiley:

Jandarma kesin dinliyorsa işe yarayabilir gerçekten acil durumlarda..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.