CRV'ye Hangi Ebatta Lastik Önerirsiniz?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CANADALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,209

CANADALI

Kamp II
Yer
İSTANBUL/idealtepe
Merhaba Arkadaşlar ;
İlk önce aracımı tanıtayım ,
1998 model
Motor Hacmi (cc) 1973
Silindir Sayısı 4
Beygir Gücü (BG)/(d/d) 128/5500
En Yüksek Tork (Nm)/(d/d) 182/4200
Ağırlık (kg) (1405)
Dingil mesafesi (mm) 2620
Uzunluk (mm) 4520
Genişlik (mm) 1750
Yükseklik (mm) 1705

Aracımı 3" yükseltip , Cooper Discoverer S/TC lastik almayı düşünüyorum ancak lastik ebatı ve yükseklik konusunda net bir bilgim yok. 3" yükselttikten sonra motor hacmi ve bu yükseklik oranında hangi ebatta lastik kullanmamı önerirsiniz.
Konuya vakıf olan arkadaşlardan yardım rica ederim .

Etiketler
Ynt: CRV'ye Hangi Ebatta Lastik Önerirsiniz?..

Yükseltmenin bu denli yapılıp yapılamıyacağı konusunda net bir bilgim yok,ancak;
Böyle bir yükseltme işleminden sonra 225/75 R 16 düşünülebilir.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yükseltmenin bu denli yapılıp yapılamıyacağı konusunda net bir bilgim yok,ancak;

Merhaba CDM-SUBARU
Konuyu 11 gün önce açtım hiç yorum gelmeyince bende işin içinde olan (Nihat KESKİN) arkadaşıma götürdüm.
3 inç olur dedi ancak lastik olarak en fazla 215 /70 /15 de kalalım dedi şaft olsun,difranseyel olsun, aktarma organlarını fazla zorlamayalım dedi. hem ince ve küçük ebat lastikle arazide ummadığın performası alır hemde aracını yormamış olursun dedi
Bende biraz düşündükten sonra ( aracımın haddini biliyorum safkan bir off road aracı degil. hatta jepp sınıfına bile girmiyor dedim.) ve işin tamamını arkadaşıma bıraktım.. bir hafta orada kalacak hadi hayırsılı.

sattım o arabayı abi bi senin haberin yokmuş valla iyikide yokmuş olsaymış sende konuşmıycakmışsın benimle kimse konuşmuyor ya benimle arabayı sattım diye

CDM-SUBARU' Alıntı:

Bu arada iki lastik arasında kararsız kaldım..
BF Goodrich All Terrain 215.75.15 _ tanesine 190 ytl dediler X 5 adet = 950 ytl ( bunuda 925 yapıyorlar) indirimli fiyatı
Cooper Discoverer S/T 30X9,5R15_ tanesine 213 ytl dediler X 5 adet =1065 ytl dediler ( çalıştığım grup getiriyor indirimli fiyatı dediler )
Arada 140 ytl fark var ve büyük ihtimallede BF Goodrich All Terrain olacak gibi görünüyor ve pazartesi günü akşamı da sipariş etmeyi planlıyorum.

Mithatcan' Alıntı:
sattım o arabayı abi bi senin haberin yokmuş valla iyikide yokmuş olsaymış sende konuşmıycakmışsın benimle kimse konuşmuyor ya benimle arabayı sattım diye

Sattın mı ? valla haberim yoktu...üzüldüm güzel bir araçtı..Hayırlısı..
Ama vardır gecerli bir sebebi hayırlısı olsun derim..
Niyetinde var mı başka bir araç...

CANADALI' Alıntı:
Merhaba CDM-SUBARU
Konuyu 11 gün önce açtım hiç yorum gelmeyince bende işin içinde olan (Nihat KESKİN) arkadaşıma götürdüm.
3 inç olur dedi ancak lastik olarak en fazla 215 /70 /15 de kalalım dedi şaft olsun,difranseyel olsun, aktarma organlarını fazla zorlamayalım dedi. hem ince ve küçük ebat lastikle arazide ummadığın performası alır hemde aracını yormamış olursun dedi
Bende biraz düşündükten sonra ( aracımın haddini biliyorum safkan bir off road aracı degil. hatta jepp sınıfına bile girmiyor dedim.) ve işin tamamını arkadaşıma bıraktım.. bir hafta orada kalacak hadi hayırsılı.

Ya,ben bu aracı 16" biliyorum.
Hayır 15" de çıkıyo ama çok az.
E bu durumda tabi,15" lerde kalmakta fayda var.

offf Jeep 'in en hası bence .. hatta Komandosu.... TSK_ Askeriyede aldı bu tipten..
Hayırlı olsun. güle güle kullan.

Mithatcan' Alıntı:
can abi şimdi senin arabanın yanından geliyorum bi problem yok herşey yolunda abi

Ne işin var oralarda kayışdaglarında... Liberty mi test ediyosun.....
yarın bende saat 12 gibi orda olmayı planlıyorum eger orda olursan yada musait olursan görüşelim
Nihat benim arabayı bitirmek üzeredir...yarın teslim alacağım... :D

CANADALI' Alıntı:
TSK_ Askeriyede aldı bu tipten..

Almadı, Mısır'a verilen F16'lar karşılığında bildiğim kadarıyla Mısır'da üretilen bu araçlar mecburiyetten alındı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR