Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi
Demir sopayı sen de hak ettin artık turbolinea
Umarım moderatörler bu arkadaşa müdahale ederler. Aksi taktirde forumlarda linç edilen ilk üye olabilirsin.
Şimdi okumama, konuya yazmama özgürlüğün var bık bık bik bik diye yazacak arkadaşlara, evet bu özgürlüğümü aylardır kullanıyorum. Ama baktımki arkadaş, kendi özgürlük alanını genişleterek başkalarının özgürülük alanını gasp etmeye başladı.
camouflage' Alıntı:
Umarım moderatörler bu arkadaşa müdahale ederler. Aksi taktirde forumlarda linç edilen ilk üye olabilirsin.
Şimdi okumama, konuya yazmama özgürlüğün var bık bık bik bik diye yazacak arkadaşlara, evet bu özgürlüğümü aylardır kullanıyorum. Ama baktımki arkadaş, kendi özgürlük alanını genişleterek başkalarının özgürülük alanını gasp etmeye başladı.
camouflage' Alıntı:
Yaz Turbo yaz ama, kimsenin gelirini hesaplama, üst sınıf vatandaşım deme, nispet yapar gibi arabanı koymuşsun o araba 50 bin eder deme, vb. ............Bu şekilde davranmazsan kimse sana birşey demez inan, derse de buradaki herkes dikilir karşısına emin ol. Ama sen önce biraz normal olmaya çalış lütfen.
Arkadaşlar
her zaman olduğu gibi, konu yine nerelere gitmiş.. yine "işin" özünü tartışmak yerine, üslup tartışmasına dönüyor.. Lütfen, başlık ve konu içeriğine "yorum" yapalım.. iyi günler dilerim, reha
aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse diyemedim yaa....
mountaineer16' Alıntı:
aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse diyemedim yaa....
ben anladım ))))))))))))), bu arada turbo sanal alemde paylaşılan şeyi kişisel tepki oalrak burada paylaştı. Takdir ettim, ta ki burakuysal'ın arabasına laf edene kadar. Biraz daha dikkat edersen turbo rahat iletişim kuracağız seninle.
Yavuz hocam az kaldı. Alacam defender ımı onun resmini koyacağım. Turboya da batmaz böylelikle. Turboya verdiğim cevap ve tarzı için de turbo hariç herkesden özür dilerim. Fakat adamın yazdıkları çileden çıkardı beni. En azından cevabı alınca kapadı çenesini.