Dağlar Hakimi Niva!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,435

Etiketler
Ynt: Dağlar Hakimi Niva!

merhabalar bu lastik ok144de göre küçükmü ? yakıt sarfiyatında herhangibir değişme varmı ??

saygılar

arkadaşıma katılıyorum.Orjinal araç en mantıklısı.Bende yükselttikten sonra aks açıları değişti ve akslar bozuldu .Şimdi ise standart niva ya devam

TATRA' Alıntı:
merhabalar bu lastik ok144de göre küçükmü ? yakıt sarfiyatında herhangibir değişme varmı ??

saygılar
evet 215/65/16 ebatları lastiklerin 2,5 cm daha alçak ok144 ten.Ancak geniş taban olması dolayısıyla yakıt biraz arttı gibi geldi bana

öncelikle foruma hoş geldiniz.215/85/16 lastik niva ya uymaz.205/80/16 bile eğer araçta yükseltme olmazsa sürtme yapıyor.benim 215/65/16 lastikler bile bazı aşırı artraksiyonlarda arka tekerler iç tarafa sürtme yapıyor.Bence en ideali 185/75/16

Bu işte bir yanlışlık yokmu
215/85/16
Standart defendere anca sığar 215/85/15 olmasın ???

evet var arkadaş o lastiği soruyor bende sığmayacağını sığsa bile dönmeyeceğini söyledim

215/85/16 Niva'da bırak döndürmeyi, çamurluğun içine bile sığmaz Yunus'un dediği gibi.
205/80/16 bile Niva'daki sınırın 1 inch üzerinde..

bence nivada enson sınır 205 75 15 ben bunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım 215 75 15 denedim daha önceleri olmadı ama 205 te hiç sıkıntı yaşamadım .