Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DEDAK; Narlıdere - Altınvadi - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (18 Ocak 2009)
DEDAK tarafından 18 Ocak 2009 tarihinde organize edilmiş Narlıdere - Altınvadi Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü ile ilgili notları ve fotoğrafları bu başlık altında paylaşabiliriz.
Ynt: DEDAK; Narlıdere - Altınvadi - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (18 Ocak 2009)
Uzun zaman olmuştu yürümeyeli. Sonunda ben de fotoğraf ekleyebiliyorum. Ancak fotoğraf kalitesini arttırmak adına her çektiğimi eklemediğimden ve herşeyi de çekmediğimden biraz az, kusura bakmayın. Umarım işi öğrendikçe daha da fazla fotoğraf paylaşabilirim. Umarım pek yakında da yürüyüş notları ekleyeceğim...
Evet,
Zerrin hanım, İzmir burası. Biz hep bahar yaşarız ;D Eee, boşuna gavur İzmir dememişler. Türkiye'nin geri kalanında kar yağıyor olabilir, biz de Bahar var her daim... ;D ;D ;D
İşin şakası bir tarafa. epey serin bir bahar gününde çok güzel bir yürüyüş yaptık. Ben teşekkür ederim...
Keşfedilecek,havası koklanacak ne yerler var yarabbim!Gölgesinde dinlenilecek çam ağaçları,şırıltısı duyulacak sular vs.vs.vs.Paylaşım için teşekkürler.