Defender el freni sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wanted defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,116

Etiketler
Ynt: Defender el freni sorunu

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu araç üç gündür yatıyo kime söylediysem görmek lazım diyo anlayan çıkmadı henüz, araç hareket etmiyo kilitlendi kaldı bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

SARACIN FAZLA ZORLAMADAN İLRRİ GRERİ YAPIN BIRAKMIYORSA EĞRER ALTINA YATIP FREN TAMBURUNA GİREN FREN TELİNİ ELİNİZLE YADA PENSEYLE OYNATMAYA ÇALIŞIN,OZAÖMAN FREMİ BIRAKACAKTIR, FRENİ BIRAKIR BIRAKMAZ MEKANİK USTASI BİRİNİ BULUN SANAYİDE TAMBURU YNİ FREN KAMPANASINI SÖKSÜN İĞİNDE 2TANE GERGİ BİLYASI VAR, 1CM LİK SİLİNDİRLER ONLAR PASLANDIĞI İÇİN KİLİTLER TAMBURU, ONLARI DEĞİŞTİRİN NORMALE DÖNER.SÖKMÜŞKEN BALATALARADA BAKTIRIN BİTMEYE YAKIN TAMBIURA YAPIŞABİLİYOLAR KLAY GELSİN SAYGILAR DERYA TURAN

alakan için cok teşekkür ederim ama şöyleki ben bırakın teli tambura giren arka şaftı bile söktüm ama na mümkün tambur cıkmıyo dediğiniz gibi herhalde balatlar yapışmış olabilir. merak ettiğim tamburun üstünde bu balataları boşa alacak hiçbir mekanizma yokmu yani ayar vidası cırcır vesaire ne biliyim?

kampana tablasının arka tarafında (yani balatanın baplandığı sabit tablada) 2 civata olması lazım.onları söktüğünde tamburun çıkması lazım. yardımcı olursa diye resim ekliyorum.

130_std.jpg

Aracın tekerleklerine taş koyup, el freni kolunu indirin ve tamburun altına, sağına soluna büyük bir çekiçlee sertçe vurun. Ben yapıştığı zaman bu şekilde indiriyorum. Bu işe yaramazsa takviyeye alıp gideceğiniz yere kadar gidin. Balata kokusundan başka birşey olmaz. Balataları değiştirir, tamburun içini tornada aldırırsınız. Kolaylıklar...

Derya hocam cok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz arabayı yürüttüm söktüm bütün sistemi. ayarladım tekrara topladım. saat gibi e birazda kaba kuvvet kullanmadım değil defender bu güç ister...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR