uzun zamandır uğraş verdiğmiz aracımıza hidrolik direksiyon takmaya karar verdik ankara ve ya kırıkkalede çıkma olarak bulabileceğimiz yerler hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var bilgiler doğrultusunda 27 ocak ta yola çıkacağım

sword7' Alıntı:as 250 merkezi ve bir tane direksiyon pompası işinizi görecektir sanırım. Ben aracımda bu şekilde kullanıyordum...
short_land' Alıntı:rahat dönüyor mu direksiyon yani memnun musunuz?
ndogru' Alıntı:Sayın sword7 as250 direksiyon kutusunu takarken şasede tadilat yapılıyor mu ? kaynak - yeni delik vs. Ayrıca kutu şaseden aşağıya sarkıyor mu ? Ben araçların birine orijinal taktım ancak diğrei için düşünüyorum. Teşekkürler selamlar ...
arifatacan' Alıntı:orjinale hemen yönelmeyin bmw araştırın mevcut kara direksyon saplamaları kullanılarak 16x17 cm 4 mm sac tablayla flanş yaparak mükemmel bi direksyon sahibi olabilirsiniz. ben arabayı daha kırıkaleden yeni aldım direksyonu gürcistan kutaisi den çok komik rakamlara 80 lari yani 70 tl ye geldi direksyon pompa + çolakrot yağ kutusu dahil bi şekilde yurt dışı bağlantınız varsa alabilirsiniz....
Özğür kesip biçmeye razıysan eğer mercedes ,bmw,opel hidrolik direksiyonları olur ama işin baya zor ona göreozcour' Alıntı:Arif abi BMW lerin hangi modelinin direksiyonu bu dediğiniz ? Benim Seriesim var ama takarken kesip biçmeye razıyım. Kalın lastik olduğundan beri parketmek azap ama çaktırmıyorum![]()