Defender + Transit ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arkhem1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,384

arkhem1

Ana Kamp
Yer
Antalya-Alanya
merhabalar,
arkadaşlar ben ustalarımıza ve bilgisi olanlara bir şey sormak istiyorum bazılarına şaçmalıyor gibi gelebilir söyleyeceklerim.
Ben ford transit e defender alt yapısı yürüyeni yapılabilir mi yapılırsa resmi prosedürü ve sonuç nasıl olur olmazsa neden olmaz bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum

Etiketler
Ynt: Defender + Transit ?..

;D ;D

Enteresan fikir, ama güzel, transitlerde şasi varmı? varsa çok kolay yapılır, hurda defender yürüyeni şasiye adapte edilebilr, 4 çeker canavar gibi transit olur.

bu olayı terse çevirseniz. defendera transit kupası uydurun alt yapı kalsın üst yapıyı değiştirin sanırsam daha kolay olur

kulanacagınız tarnsit kac model olacak eger eski model tarnsit lerdeki ön dingilin yerine uygun bir diferansiyel takarsanız birde arazi şanzımanı ekledinizmi taransit dört ceker olur zaten karadenizde yapılmış örnekleri var eski alman 2.9 dizel arkaları cift teker olan tarnsitlere cift kabin kupa atıp önede defransiyel baglayıp arazi şanzımanı takılmış bir kac modelini gördüm

Transit şasesi tam şase degil yarım şasedir bencede en iyisi transit ve defender şasesini üstüste koymak banada mantıklı geldi amma heybetli olur o zaman hem şanzımana ve motor engel olmaz aşada kalacagı için

buda orjinal 4x4

4x4transit.jpg

transit görünümü güzel lastik ebatı da büyük olsa bayagı heybetli olacakmış. 2000 model bir transit 10000 e filan alınabilir defender şasisi ve işçilik te 5000 malolsa 15000 e mal edilebilir sanırım ama resmi prosedürü nasıl olur. Yunus bey bu resim gerçek ten orijinal 4*4 mü

arkhem1' Alıntı:
transit görünümü güzel lastik ebatı da büyük olsa bayagı heybetli olacakmış. 2000 model bir transit 10000 e filan alınabilir defender şasisi ve işçilik te 5000 malolsa 15000 e mal edilebilir sanırım ama resmi prosedürü nasıl olur. Yunus bey bu resim gerçek ten orijinal 4*4 mü
resim orjinar o kesin aslında aradım yürüyen aksamın fotosunu nasıl bir sistem diye malesef bulamadım
ama zannedersem TÜV de sorun olur 2 şase numarası olmuş olacak geçenlerde defenderlerin birini muayeneye götürdüm adamlar aracı didik didik etti acaba yükselme vs varmı diye

umutcelikel' Alıntı:
Yanıldın sevgili Yunus ;D ;D ;D 1978 Murat 131 T-stop ve evdeki ıvır zıvır için arıyorum garajı.

Bende var garaj , ama üstü açık, evin hain dörtayaklısı arabanı korur ama kendide yiyebilir onada garanti veremem ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bende var garaj , ama üstü açık, evin hain dörtayaklısı arabanı korur ama kendide yiyebilir onada garanti veremem ;D
Çalınacagından degilde çürüyeceginden korkuyor ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler