Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,125
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

ndogru' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın , ben bu tamponu tasarlıyanı da yapanı da aracına takanı da defender katliamından mahkemeye veririm.
bu tamponu yapma amacım başkaları beğensin diye değil.hiç kimsede başkası için aracında değişiklik yapmaz.öncelikle ben aracımda yaptığım işlerin çoğunu kendim yapıyorum hemde çok büyük zevk alarak yapıyorum.katliyam yaptığımı düşünmüyorum.keşke konuya böyle bir uslupla değilde şurasını şöyle burasını böyle yapsanız daha güzel olurdu gibi cümlelerle katılsaydınız daha doğru olurdu diye düşünüyorum.yinede ilginize teşekkürler.saygılar.

Etiketler

kaptan_11' Alıntı:
bu tamponu yapma amacım başkaları beğensin diye değil.hiç kimsede başkası için aracında değişiklik yapmaz.öncelikle ben aracımda yaptığım işlerin çoğunu kendim yapıyorum hemde çok büyük zevk alarak yapıyorum.katliyam yaptığımı düşünmüyorum.keşke konuya böyle bir uslupla değilde şurasını şöyle burasını böyle yapsanız daha güzel olurdu gibi cümlelerle katılsaydınız daha doğru olurdu diye düşünüyorum.yinede ilginize teşekkürler.saygılar.
arkadaşın iyi niyetine ınanmakla birlikte bencede hoş bir eleştiri olmadı ama dediğim gibi iyi niyet esastır ...ve arkadaşımız doğal olarak iyi niyetli... mevcut uygulama sizin gözünüze güzel görünüyorsa güzeldir .. sonuçta güzellik ve yakışıklılıkta izafi bir kavram ... :smiley:
kolaylıklar dılıyorum ..

Off_Road' Alıntı:
arkadaşın iyi niyetine ınanmakla birlikte bencede hoş bir eleştiri olmadı ama dediğim gibi iyi niyet esastır ...ve arkadaşımız doğal olarak iyi niyetli... mevcut uygulama sizin gözünüze güzel görünüyorsa güzeldir .. sonuçta güzellik ve yakışıklılıkta izafi bir kavram ... :smiley:
kolaylıklar dılıyorum ..
kimsenin iyi niyetinden şüphem yok.zaten herkezde beğenmek zorunda değil.sizinde dediğiniz gibi cümlenin kuruluşu bozuk daha yapıcı eleştiriler beklerdim.bu sitenin üyeleri burada zevklerini ve kendilerine göre güzel eğlenceli geçirdikleri zamanları paylaşıyorlar.doğru olan bir arkadaşımızın zevkini eğlencesini bozmadan kırmadan yanlışı varsa doğrusunu söyleyerek paylaşmak diye düşünüyorum.

abdullah abiciğim eğer yaptığın işten zevk alıyorsan geri kalanı teferruattır benim için.Sana yaptığın işte başarılar diliyorum ve paylaşımın içinde teşekkür ediyorum.SAYGILAR.osman

ostirix' Alıntı:
abdullah abiciğim eğer yaptığın işten zevk alıyorsan geri kalanı teferruattır benim için.Sana yaptığın işte başarılar diliyorum ve paylaşımın içinde teşekkür ediyorum.SAYGILAR.osman
teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın.

Beğendiysen mesele yok,güle güle kullan ama ben beğenmedim ,defender'de boru tampon diye birşey yok,saç büktürüp yaptırsaydın daha bir oturaklı olacaktı. alınma ama bana fazla oryantel geldi.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Beğendiysen mesele yok,güle güle kullan ama ben beğenmedim ,defender'de boru tampon diye birşey yok,saç büktürüp yaptırsaydın daha bir oturaklı olacaktı. alınma ama bana fazla oryantel geldi.

Boru tampon dıye bırsey yok değil tam tersine var....

7008127_gyx.jpg

7008127_fso.jpg

Hatta Huma otoda satılımakta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-defender-tubular-winch-bumper-vinc-tamponu-ba-5676a/detay

Kısacası boru tıpı tampon custom olarak da yapılabiliyor ki arkadaşımız böyle yapmaya çalışıyor saygılar...

mu7y' Alıntı:
Boru tampon dıye bırsey yok değil tam tersine var....

7008127_gyx.jpg

7008127_fso.jpg

Hatta Huma otoda satılımakta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-defender-tubular-winch-bumper-vinc-tamponu-ba-5676a/detay

Kısacası boru tıpı tampon custom olarak da yapılabiliyor ki arkadaşımız böyle yapmaya çalışıyor saygılar...

Bendeki hiçbir katologda yok orjinal olduğundan eminmisin ?yapım yılı nedir?LR mi üretmiş yoksa yan sanayimi?

Hamdi SEZER' Alıntı:
farkli,saglam ve güzel olmus iyi günlerde kullanin.saygilarimla
yazdığınız gibi görünüyorsa amacıma ulaştım demek oluyor.teşekkür ederim.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
eleştiriler düzeyli olduğu sürece alınacak bir durum görmüyorum.ilginize teşekkür ederim.saygılar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yani bu tampon ile üretilmiş herhangi bir lr varmı, sonradan herşey yapılabilir

Orhan bey merhaba;

Ya biz anlatamadık yada siz anlamak istemiyorsunuz Bearmach , Scorpionracing vs bunlar LR ailesine aksesuar ve off road ekıpmanları yapan firmalardır, şöyle düşünebiliriz nasılki Honda'nın Mugeni var Bmv nin hamann'i var bizim LR'larında bu firmalar var...

Katalog demissiniz mesala: Bearmach

Yedek parça katalogu:

http://www.bearmach.com/partscatalogues/Defender_fastparts_A4_lo.pdf

Aksesuar katalogu:

http://www.bearmach.com/downloads/Accessory%202010/6915%20BML%20Accessories%20Catalogue.pdf

Ve diger kataloglarını burdan tedarik edebilirsiniz saygılar....

http://www.bearmach.com/downloads.html

sayın yıldırım desteğiniz için teşekkürler.bearmach lr defenderin orjinal denilen düz tamponunu yapan firma defenderlerde fabrikasından düz tampon ile çıkıyor.aynı firma yani bearmach alternatif olarak boru tamponuda üretmiş.kim neyi beğeniyorsa onu taksın diye.ben ikisinide beğenmedim kendim bir tampon tasarladım ve yaptım çokta memnunum.herkeze ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.tamponda aşağı yukarı bitti sayılır sadece taşlanıp boyanacak.son fotolarınıda atıyorum .

Fotoğraf-0132.jpg

Fotoğraf-0133.jpg

Fotoğraf-0134.jpg

Fotoğraf-0135.jpg

Fotoğraf-0136.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR