Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye)))
umutcelikel' Alıntı:
Bu arada 3.9 Rover V8, Buick 235 cubic inç V8 le aynı motor diil miydi?? ;D ;D Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :
"The Rover V8 engine is a compact V8 internal combustion engine with aluminium cylinder heads and cylinder block, originally designed by General Motors and later re-designed and produced by Rover in the United Kingdom."
Rover , Mercury için gaz trübinli ve Marin Dizel üretmek üzere Buick ile görüşmeye geldiğinde tamamlanmamış bir V8 projesini görür, onu alır tamamen alüminyumdan daha yüksek güç elde edebilecek ve hafif bir spor motor olarak tekar dizayn eder, motorun toplam ağırlığı 144 kg, Çok hafif olduğuna ben şahidim bloğu tek başıma tek elle taşıyabiliyorum.
215 motorun fikir babası aslen Oldsmobile, Buick motorları alüminyumdan üremeyi başaramamış, bir kaç örnek çok problem çıkarınca 1962 de aynı hacimde demir bloklu v6 lara dönmüş ve 2008 yılına kadar üretmeye devam etmiş, Buick in denemeleri 1961-1963 arasında , Bu motorlar çok problemli motorlar olarak anılyor, Rover in üretiği motorlar 1965 yılından sonra başlıyor.
Hikayenin devamı;
"Land Rover used a 3.9 L (3946 cc, 241 cu in) version of the Rover V8 through the 1990s. Revised in 1995 (and thereafter referred to as a 4.0 to differentiate it from the earlier version, although displacement remained the same at 3946 cc) with a new intake and exhaust system, extra block ribbing, revised pistons, and larger cross-bolted main-bearings. The 1995 4.0 produced 190 hp (142 kW) and 236 ft·lbf (320 N·m).The final version of the engine, used in the Land Rover Discovery, produced 188 hp (140 kW) at 4750 rpm and 250 ft·lbf (339 N·m) at 2600 rpm."
Yani aslında Buickle çok ilgisi yok, temeli aynı olan iki ev gibi, mimarlar farklı şekilde kendilerine göre geliştirerek inşa etmişler.
Selamlar