umutcelikel
No pain no gain...
;D ;D ;D
pek inanasım gelmedi banada sadece off road yapmak için bir defender toplamayı düşünüyorum dedi ?Jeepcj7' Alıntı:Kediye ciğer vermişler durumu var burda, 4200cc 37 lastik felan....
Ama işin aslı bu değil, bu resim tamamen politik. Yavuz abinin de izniyle açıklamak istiyorum artıkYavuz abi discodan AT'leri çıkarmamaya karar verdi. İş gezilerinde, ve sık sık çıktığı "ekspedisyonlarda" haklı olarak discoyu kullanacak. Gerçek offroad ve azmak için, CJ toplamaya karar verdi ve Ankaradan projesine uygun 82 model CJ-8 buldu. Hayırlısı olsun, aramıza geri geldiğine seviniyorum, en azından CJ hakkindaki bilgi birikimin boşa gitmedi. Erken açıkladım abi kusura bakma Landcilarla aran bozulmaz inşallah ama anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum, sonuçta discoyu satmayi düşünmüyorsun (dimi?)
yunus bager' Alıntı:pek inanasım gelmedi banada sadece off road yapmak için bir defender toplamayı düşünüyorum dedi ?
ates' Alıntı:buda bende yavuz abiye hediye , mutluluğun daim olsun abi
![]()
Jeepcj7' Alıntı:Adam 37 lastikli CJ'ye bindi... 7.5R16 9.00R16 kesmez artık 3.5motorla azılmaz zaten... bence doğru olanı yaptı.