Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,454

umutcelikel

No pain no gain...
Yer
Ankara
Web
landroverseries3umutcelikel.blogspot.com
SH108078.png

;D ;D ;D

Etiketler

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:smiley:)))

Kediye ciğer vermişler durumu var burda, 4200cc 37 lastik felan....

Ama işin aslı bu değil, bu resim tamamen politik. Yavuz abinin de izniyle açıklamak istiyorum artık :smiley: Yavuz abi discodan AT'leri çıkarmamaya karar verdi. İş gezilerinde, ve sık sık çıktığı "ekspedisyonlarda" haklı olarak discoyu kullanacak. Gerçek offroad ve azmak için, CJ toplamaya karar verdi ve Ankaradan projesine uygun 82 model CJ-8 buldu. Hayırlısı olsun, aramıza geri geldiğine seviniyorum, en azından CJ hakkindaki bilgi birikimin boşa gitmedi. Erken açıkladım abi kusura bakma Landcilarla aran bozulmaz inşallah ama anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum, sonuçta discoyu satmayi düşünmüyorsun (dimi?)

Jeepcj7' Alıntı:
Kediye ciğer vermişler durumu var burda, 4200cc 37 lastik felan....

Ama işin aslı bu değil, bu resim tamamen politik. Yavuz abinin de izniyle açıklamak istiyorum artık :smiley: Yavuz abi discodan AT'leri çıkarmamaya karar verdi. İş gezilerinde, ve sık sık çıktığı "ekspedisyonlarda" haklı olarak discoyu kullanacak. Gerçek offroad ve azmak için, CJ toplamaya karar verdi ve Ankaradan projesine uygun 82 model CJ-8 buldu. Hayırlısı olsun, aramıza geri geldiğine seviniyorum, en azından CJ hakkindaki bilgi birikimin boşa gitmedi. Erken açıkladım abi kusura bakma Landcilarla aran bozulmaz inşallah ama anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum, sonuçta discoyu satmayi düşünmüyorsun (dimi?)
pek inanasım gelmedi banada sadece off road yapmak için bir defender toplamayı düşünüyorum dedi ?

Adam 37 lastikli CJ'ye bindi... 7.5R16 9.00R16 kesmez artık 3.5motorla azılmaz zaten... bence doğru olanı yaptı.

yunus bager' Alıntı:
pek inanasım gelmedi banada sadece off road yapmak için bir defender toplamayı düşünüyorum dedi ?

ates' Alıntı:
buda bende yavuz abiye hediye , mutluluğun daim olsun abi :D:D:D

yavuz.png

Valla CJ koysan tamam diyecem bir nebzede, ikisinin arasındaki farka baksana Discodan kimse inipte xj,zj,wj her neyse ona binemez. Sahipleri kabul etmese bile kategori farkı var.

Jeepcj7' Alıntı:
Adam 37 lastikli CJ'ye bindi... 7.5R16 9.00R16 kesmez artık 3.5motorla azılmaz zaten... bence doğru olanı yaptı.

3.5 motor ? 4.0 bizdeki ama bunladamı azılmaz? cj nin 4.2 sine 100 beygir fark atıyor diye şeyetmiştim ama ;D ;D ;D

Abi bu tartışma bitmez... mesela bizde de Sayın Sadık VEFA'nın CJ'ine koyduğum 360Magnum var :smiley: Ben 3.5 motorlu V8 110'a bindim :smiley: hemde orjinal 16.000km'de gümrükten alınmış gerçekten çok güzel bir araçtı ;D arazide de çok iş yaptığına eminim ama yırtıcılık sıfır, eğer beygirden kastın buysa.

Sen aldın mı CJ almadın mı insanları merakta bırakma ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR