dizel cj ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cokopirens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,062

cokopirens

Ana Kamp
dizel cj kullanan arkadaşlar. arazi performansınız ne durumda? motor olarak ne var araçlarınızda?
benim araçta 2.5 var. cj lere daha yüksek hacimli en uygun dizel motor hangileridir acaba?

Etiketler
Ynt: dizel cj ler

orjinal benzinli cj sahipleri kızacak bu soruya :D ...bunu ben de merak ediyorum...bu arada hangi 2,5 dizel motor var aracınzda,zayıf mı kalıyor...

cokopirens' Alıntı:
niye kızsınlar yaw ne alaka?

CJ ciler genelde orjinalinden yanadır, motor değişecekse bile bir V8 ile olmalıdır
ekonomi kısmı ikinci plandadır yani, aslanı besleyen etini de hazır eder misali ;)

ülkemizde cj lere dizel olarak ford transit, toyota, bmc m30, isuzu motorlarının takıldığını duyuyoruz
ancak ekonomi/verim oranını kullananlardan ve ustalardan duymak lazım,

valla ben aldığımda dizeldi napim... şehir içinde çok ekonomik 40 kr yakıyor ama gücü yok tabi orjinal kadar. haa aldığım 2 ay oldu bi defa çıktınmı araziye derseniz, hayır :smiley:
aslan kısmına gelince, parasını versinler dinazor bile beslerim hiç sorun değil :smiley:
yok mu yaw başka dizel cj?

bende dizel cj7 var 57 model 2.5 ford motor t19 şanzıman gayet güzel arazide olsun asfaltta olsun memnunum fakat benzinliye dönecem mümkünse v8 olanına :D aklımda extreme offroad var o yüzden ama düz gezilerde çamurda falan dizelden memnunum tek problem zorlanınca kara dumanı koyvermesi :D

Eksozdan çıkan kara duman konusu can sıkıcı değil midir..?off-road gezilerini takip ettiğimde dizel araçlar doğaya zarar veriyorlar..

cokopirens' Alıntı:
valla ben aldığımda dizeldi napim... şehir içinde çok ekonomik 40 kr yakıyor ama gücü yok tabi orjinal kadar. haa aldığım 2 ay oldu bi defa çıktınmı araziye derseniz, hayır :smiley:
aslan kısmına gelince, parasını versinler dinazor bile beslerim hiç sorun değil :smiley:
bu güzeldi [SIZE=78%]parasını versinler dinazor bile beslerim[/SIZE] :D
cj fanatikleri hep orjinal olsun derler doğrudur... sanki biz bilmiyoruz v8 benzinli atıp keyif yapmayı...ama biraz da günlük kullanmayı düşünüyorum...yani kilometre yapacak ...yakıt fiyatları böyleyken ekonomi aramak çok doğal yahu...

bide araziye çıkamadım ki daha hiç. şehir içinde kullnadığımdan, hem jeep zevkimi alıyorum hemde ekonomik oluyor. daha ne olsun

__ C J 7 __' Alıntı:
CJ ciler genelde orjinalinden yanadır, motor değişecekse bile bir V8 ile olmalıdır
ekonomi kısmı ikinci plandadır yani, aslanı besleyen etini de hazır eder misali ;)

ülkemizde cj lere dizel olarak ford transit, toyota, bmc m30, isuzu motorlarının takıldığını duyuyoruz
ancak ekonomi/verim oranını kullananlardan ve ustalardan duymak lazım,

Arkadaslar bu Jeep cj ler bizim oralarda (fatsa nin köyleri)kapida bir esek gibidir,biz bununla pazara alisverisede gideriz yaylayada cikariz.oduna da bununla gideriz findigu da ,icabinda ailece icine dolar dügüne gideriz. yani hep yanimizdadir ailedendir,hor kullaniriz degerini bilmeyiz ama onsuz da yapamayiz.yüzde 80 inde dizel motoru vardir.Almanya da Audi A4 3.0 TDI Quadro kullaniyorum,ama memlekete vardimmi Jeep imi kimseye vermem,bende 2.5 ford transit motoru var cekisinden ve de yakitindan memnunum.Saygilarimla

cokopirens' Alıntı:
Nasil gücü yok,sende hangi dizel var,yani hangi motor ,bende 2.5 ford transit motoru var,gayet güzel cekisi var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR