Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,070
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

RedlinE' Alıntı:
Mustafa abinin kiramicagi aksi birak şaseyi bulda once ondan sonra konuş.
Abimizin anlayişi kirmadan donmem kardeşşşş
tarzi o yapisi o p.tesi araba sanayiye gitmezse ben hafta sonu yattim diyo.

Abicim o yüzden LRci zaten adam. Toyota'yı Defender gibi kullansa neler olur tahmin edemiyorum.
Ama Toyota kırsa neler olur onu tahmin edebiliyorum: Önce Koç Alliance, sonra da ; "borcunuz şu kadar bin lira ceanimmm. Şimdi mi alırsınız paket mi yapalım"... ;D ;D ;D ;D
Ben kaçayım ;D ;D

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Yok o değil hepimizi ilgilendiren bi durum ;D ;D Bende de aynısından var ya o yüzden ...İnsanın kendini çakılmış hissetmesiyle ilgili yani :smiley:

Saygılar

Cenk
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vaktinde bana da çaktılardı merak etme hocam ;D ;D
Hem de 92 sonradan çakma 300Tdi from yaaa nasipppp ;D ;D
Allahtan kötü günler geçmişte kaldı, geleceğe umutla bakıyorum ;D ;D ;D

tabide tok satıcıyım müşterilere acayip rampa yapıyom yarın son gün satıştan kalkacak :D :D :D :D
sonraaaa doğru alanya veee PUUUUUUMMMAAAAAAAA :D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Yav yok sevişiriz biz onla kırılmaz o bana:smiley:))))
Ara sıra adımı karıştırıyor Mücoya olan sevgisinden o kadar ;D ;D ;D

;D ;D ;D abi çok kırıldım sana ama mühim değil hemen yenisini takarız gene aynen devam ederiz bizde sorun olmaz :D :D :D :D :D :D

ata036' Alıntı:
tabide tok satıcıyım müşterilere acayip rampa yapıyom yarın son gün satıştan kalkacak :D :D :D :D
sonraaaa doğru alanya veee PUUUUUUMMMAAAAAAAA :D ;D ;D ;D

Hadi hayırlısı bakalım...Prosedürleri ince eleyip sık dokumadan taktırma sakın :smiley: İş sırf montajla bitmiyor biliyorsun :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vaktinde bana da çaktılardı merak etme hocam ;D ;D
Hem de 92 sonradan çakma 300Tdi from yaaa nasipppp ;D ;D
Allahtan kötü günler geçmişte kaldı, geleceğe umutla bakıyorum ;D ;D ;D

Abi ööle deme ben senin aracı çok sevmiştim de param yoktu o zamanlar..Tek şanssızlığın Yaaaa Nasip olmuş senin..Defender iyidir iyi :smiley: Meselenin özü ona bakış açında gizli :smiley:

ya arkadaşlar iki sorum var size gerçi hiç kırmadığım için fiyatları tam bilmiyom emmme ;D

soru 1. Tarık 2,5 düz dizel defnderin aksını kırsa kırılan parçayı kaç paraya alabilir, parça kaç güne gelir ve aracını kaç gün sonra kullanabilir :-* :-*

soru 2. Muco şahane toyotasının aksını kırar ise (allah göstermesin diyorum) kırılan parçayı kaç paraya alabilir, parça kaç güne gelir ve aracını kaç gün sonra kullanabilir :-* :-*

::smiley: ;D ::smiley: ;D ::smiley: ;D ::smiley: ;D ;D :-* :-* :-*

gelecek zamanda ösym soruları arasına girebilecek bi soru :D :D :D

ata036' Alıntı:
ya arkadaşlar iki sorum var size gerçi hiç kırmadığım için fiyatları tam bilmiyom emmme ;D

soru 1. Tarık 2,5 düz dizel defnderin aksını kırsa kırılan parçayı kaç paraya alabilir, parça kaç güne gelir ve aracını kaç gün sonra kullanabilir :-* :-*

soru 2. Muco şahane toyotasının aksını kırar ise (allah göstermesin diyorum) kırılan parçayı kaç paraya alabilir, parça kaç güne gelir ve aracını kaç gün sonra kullanabilir :-* :-*
Cevap veriyorum:

Sen 5 ayda 10 defa aks kırarsın, en az 15 gün kaybın olur...
Müco 5 ayda belki 1 defa kırar, o da en fazla 15 günde gelir.

;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Cevap veriyorum:

Sen 5 ayda 10 defa aks kırarsın, en az 15 gün kaybın olur...
Müco 5 ayda belki 1 defa kırar, o da en fazla 15 günde gelir.

;D ;D ;D ;D

DIIITTTTTT
yanlış cevap ;D ;D
diğer arkadaşları bekliyom hadi sınav süresi geçiyor tembel tenekeller :D
ufak bi not : iki senedir 3 off-road oyununa katıldım sayısız gezi yaptım arabamı çok hırpaladım ama daha kırdığım, kesdiğim parçam yok ;D ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
DIIITTTTTT
yanlış cevap ;D ;D
diğer arkadaşları bekliyom hadi sınav süresi geçiyor tembel tenekeller :D
ufak bi not : iki senedir 3 off-road oyununa katıldım sayısız gezi yaptım arabamı çok hırpaladım ama daha kırdığım, kesdiğim parçam yok ;D ;D ;D ;D
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Vayyy satılık dimi araç? Değerinin %500 üzerine almaya razıyım hemen satın bana aracınızı ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Vayyy satılık dimi araç? Değerinin %500 üzerine almaya razıyım hemen satın bana aracınızı ;D ;D ;D

ilan kaldırıldı :D :D sadece yarın bir arkadaş bakacak arabaya oda söz verdiğim için beğenirse alacak beğenmezseeeee
aynen mutlu ve huzurlu bi şekilde KIRAT ımla yola devam :D :D :D

Tarik sen adam olmican ne diyimm.
Bende birsey sorcam illa japon alman yada Turk motormu takmaniz gerekiyor sizin on numara ingiliz sahaseriniz fabrikasindan motorsuzmu geliyor onuda gercik bu motor o kadar adimiki kurtulmak icin gun sayiyosunuz. Himm nedir bundaki zevkli taraf tarikcim Sizdeki olmuyor illa taktirmaniz mi gerekiyor.
Ha arkadas da demis tarik taktirirken dikkat et takan iyi taksin. Arti bir tek taktirmakla olmuyor sonrasida var. Valla beyler hepinizi seviyorum hobidasimsiniz ama ben sizi anlamiyorum Ve diyorumki ben def alacak kadar zengin degilim

RedlinE' Alıntı:
Tarik sen adam olmican ne diyimm.
Bende birsey sorcam illa japon alman yada Turk motormu takmaniz gerekiyor sizin on numara ingiliz sahaseriniz fabrikasindan motorsuzmu geliyor onuda gercik bu motor o kadar adimiki kurtulmak icin gun sayiyosunuz. Himm nedir bundaki zevkli taraf tarikcim Sizdeki olmuyor illa taktirmaniz mi gerekiyor.
Ha arkadas da demis tarik taktirirken dikkat et takan iyi taksin. Arti bir tek taktirmakla olmuyor sonrasida var. Valla beyler hepinizi seviyorum hobidasimsiniz ama ben sizi anlamiyorum Ve diyorumki ben def alacak kadar zengin degilim

bana takmayacaklar muco arabaya takacaklar çakal laf sokma :D :D
ben seni daha çok seviyom merak etme ama ne yapalım para var defender var bide huzur var bizde çok şükür :D :D :D :D

ilerde daha çok param olsun sana söz bir toyota alıp gözüm gibi bakacam her kuaföre götürdüğümde resim çekip sana yollicam :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR