Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,056
Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

nikon d80 kullandım mükemmeldi d40 hakkında fazla bilgim yok ama marka olarak nikon güzel makine ama tabi siz bana göre daha çok profesyonelsiniz bu konuda çok güzel resimler çekmişsiniz tebrikler

Etiketler

İçimden tüh dedim güzel yerleri görmeden gelmişiz. Ama fotolar için teşekkür ediyoruz fakat haberimiz olsaydı fazladan bir kaç gün kalabilirmiydik demeden geçemiyorum SAYGILAR.

Çok güzel yerler ellerinize sağlık ama o gölet bir harika göletin kenarında 2-3 gün kamp yapıp kafa dinlemek süper olur. Ayağımız yere bastıkça gezmeye devam..

mezeci_67' Alıntı:
göletin kenarında 2-3 gün kamp yapıp kafa dinlemek süper olur.

Abi niyetimiz var, ama ne zaman olur, ne zaman vakit ayırabiliriz bilmiyorum. O kuş sesleri içinde kamp yapmak harika olur. İçme suyu ve masalarda var gölün etrafında...

MC' Alıntı:
Abi niyetimiz var, ama ne zaman olur, ne zaman vakit ayırabiliriz bilmiyorum. O kuş sesleri içinde kamp yapmak harika olur. İçme suyu ve masalarda var gölün etrafında...
Alabalık da var :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Giderken yalnız ekmek,tereyağ ve toprak tepsiyi getirsek yeter herhalde. :'(
Rakılar..... Tekerin arasında saklarız onları şefkatle ;D ;D ;D

Arkadaşlar, imrendiriyorsunuz ama alabalık, tereyağ, toprak tepsi, Adnan Abi bunlarfan çok güzel şeyler çıkartır ortaya :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Giderken yalnız ekmek,tereyağ ve toprak tepsiyi getirsek yeter herhalde. :'(

Çelebi' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar, imrendiriyorsunuz ama alabalık, tereyağ, toprak tepsi, Adnan Abi bunlarfan çok güzel şeyler çıkartır ortaya :smiley:
Zaten biz de güzelliklerin peşinde değil miyiz ?

Arkadaşlar şimdilik bunlarla idare edin bir sonraki buluşmaya kadar. Ben cumartesiyide boş geçirmedim deniz kenarında sandalın yanındaydım ...

Şu toprak tepsi, tereyağ, alabalık üçlemesi çok çekici gelmeye başladı :D

Murat bey Alabalık tereyağ'sız olmaz toprak tepside doğallığı tamamlıyor tepsinin altına hormonsuz domatesleri halı sermezseniz balıklar tavaya yapışır.(20-21 haziranda deneyebiliriz.)
MC' Alıntı:
Şu toprak tepsi, tereyağ, alabalık üçlemesi çok çekici gelmeye başladı :D

mezeci_67' Alıntı:
Murat bey Alabalık tereyağ'sız olmaz toprak tepside doğallığı tamamlıyor tepsinin altına hormonsuz domatesleri halı sermezseniz balıklar tavaya yapışır.(20-21 haziranda deneyebiliriz.)
Adnan Abi 20-21 Haziranda inşallah birlikteyiz.Alabalık aksiyonu da yaparız.Aladağlar'da bildiğim birçok alabalık deresi var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler