Edirne - İğneada - Kıyıköy

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paytur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,198

Etiketler

Ynt: Edirne - İğneada - Kıyıköy

Sayın Behiç Bülent Dağdeviren,

Edirne-İğneada ve Kıyıköy gezilerimiz 07 HAZİRAN 2008 tarihinden itibaren her hafta sonu kesin hareketli olarak düzenlenecektir. Ayrıca 15 HAZİRAN 2008 tarihinden itibarende iki haftada bir 1 gece konaklamalı Saros gezilerimiz başlayacaktır.

Saygılarımızla,

M.Hamit AKSEVEN
Operation & Managing Coordinator

PAYTUR TOURISM AND TRAVEL AGENCY
A-4509

Söğütlüçeşme Cad. 101/3 Kadıköy/İstanbul
TEL ; 0216 550 48 05 FAX ; 0216 330 23 09

www.paytur.com.tr
operation@paytur.com.tr
 

Ynt: Edirne - İğneada - Kıyıköy

hamit bey kadıköy kalkışlı olması vede saatin 8 olması en azından benim için bulunmaz derecede uygun. bende anadolu yakasında oturuyorum. ve saatin uyuşmaması nedeniyle gitmek istediğim yerlere gidemiyordum. fakat bieaz incelediğimde özellikle hafta sonu turlarında kimisinde fiatın belirtilmediğini kimisinde ise hangi haftalarda olduğunun belirtilmediğini gördüm. hele bzim şu şile gezisini yapalım sonra görüşeceğiz umuduyla ilginize teşekkür ederim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Mesajlar
1,527,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst