Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,742
Lastik bilgi

Arkadaşlar sizce kış şartlarında normal wrangler sınıfı lastik mi daha iyi olur ?? yoksa vakumlu lastiğimi tercih ederdiniz ? sizce ne yapmalıyım vakumlu lastiği çok soğuk olmadığında bitiririrm ve değmez mi acaba diye düşünüyorum sizce ?

Etiketler
Ynt: Esenceli'de Off-Road (21 Eylül 2009)

çamur lastiği düşünüyorsanız eğer cooper stt
at lastik ise Bfgoodrich AT öneririm.

srk1903' Alıntı:
g3.jpg

daha önce Maltepe üniversitesinin karşısında gezinirken buraya girip çıkmıştım, ona güvenerekten böyle birşey yaptık.
zaten oraya giriş anımızın videosu da var, hepsi bir anı olarak duracak ilerisi için, diyaloglar süper.
geçen hafta mercedes forumunda 'vinç yardım' diye topic açmıştım ardından taktıramadan bu başımıza geldi.
ama şuanda o kaldığım yer galip gelinememiş bir maç gibi içimde, lastiği değiştiriip vinçi taktıktan sonra ilk iş oraya gidicem.
beklerim :smiley:

Burası maltepe üniversitesinin neresinde kalıyor merakettim valla... :smiley: Okadar dolaşıyorum yok çamur biryer.. :D

Askeriye tarafından gelirken M.Ü'n,n ilk girişini sağda bıraktığımızda devam edince ileride solda bir çeşme var,
girişi oradan yapıyoruz

koordinatları 40°58'24.55"K 29°10'53.85"E

oralarda tek araç yetiyor :smiley:

Maltepe E5 ten bağlandığımız yoldan doğru.. çeşmeyi biliyorum bizde oradan girip dağdan dağa geçip yeditepe üni. oradan yola çıkıyoruz... ;)
Teşekkürler bilgi için yarın öbürgün gitmem lazım... :D

buarada bir tavsiye sormak istiyorum, 2 takım jantım var 15 ve 18. performans açısından hangisi için çamur lastiği almak daha mantıklı

aracın standardında 15 vardı zaten, ben 18 cayenne jantını uyarladım, dah güzel durdu, ama offroad performansı şimdilik bilmediğim bir hadise.
haliyle performans ihtiyacı estetiğin önüne geçiyor :smiley:

18 jantta lastik bulmakta zorlanırsınız,secenek azdır fiyat pahalıdır vs..motor gücünüz de lastik seçiminde önemli etken..kesinlikle 15.
aşağıdaki resimlerde 15 janta 33 lastik uygulamaları var.aracın motoru nedir??

Beautifulblue011.jpg

1988-mercedes-g-klasse-230-ge-00.jpg

1988-mercedes-g-klasse-230-ge-14.jpg

bende G230 almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi beklerim arkadaşlar gerçi bu hafta içi bitiricem bu işi
aksesuar ve yedek parça ile ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.