Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,786

ihsane

Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".
Yer
İstanbul
Bu aralar gezenbilir bağlanmak istediğimde her seferinde karşıma bu yazı çıkıyor (Uyarı- bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir!) ve uğraştırıyor üstadlar neden olduğunu bilen varmı eyer sitede bir problem varsa düzeltilirse iyi olur eminim herkesin başına geliyordur....Yönetime sesleniyorum....Moderatöre bildirirseniz iyi olur.

Etiketler
Ynt: Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

Biglisayarınızdaki yüklü Anti virüs programı ne marka.? Tahminim Norton olmalı, uyarı mesajı bu yüzden gelebilir...

atiladi' Alıntı:
Biglisayarınızdaki yüklü Anti virüs programı ne marka.? Tahminim Norton olmalı, uyarı mesajı bu yüzden gelebilir...

Evet norton kullanıyorum fakat aynı zamanda beş forumda da üyeliğim var onlarda bu uyarı yok bence dikkate almak lazım,,,,,,,

evet dediğiniz doğru, bu arada başka bir konu başlığında admin'in haberi olduğu ve konuyla ilgilendiği belirtilmiş.
burada 3. şahıslar tarafından sitedeki 8/9 sayfaya yüklenmiş 3-4 çeşit trojan vb zararlılardan bahsediliyor.
Ben Linux tabanlı PARDUS işletim sistemi kullandığım için bir tedirginlik duymadan siteye bağlanıyorum.

google.teshis.jpg

Norton, çok ağır bir anti virüs programıdır, her şeye maydanoz olur, en güzeli norton'u bir an evvel bilgisayardan silip atmak olacakdır, bu şekilde bilgisayarınızda kasıntıdan kurtulur...Norton yerine AVG veya Avast Free versiyonunu yükleyebilirsiniz, (ben avast kullanıyorum) bu programlarda dünyanın en iyileri arasındadır...

şu adreslerde bağımsız iki test kuruluşunun değişik anti-virüs programlarına ait sonuçları var, incelenebilir.
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/julaug-2011/
http://www.av-comparatives.org

Ben kaspersky kullanıyorum. O da diyor.

[attachment=1]

gb.jpg

Merhaba Arkadaslar,Dün Esimin Isyerindekii Bilgisayarda ne varsa Gelen bu uyari yazisindan sonra hepsi cöktü. :mad: Isin kötüsü icin deki bütüm Programlar ve Dosyalar.Ne yapacagim bilmiyorum,Bilgi sayar bos bir kutu.

Selamlar.

Arkadaşlar sorunun kaynağı bulunup Google'a rapor edildi, Gezenbilir siteye girilerek zarar görülmesi
söz konusu değil detay açıklamayı Teknik Admin Sedat hocam yapmıştır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81299.msg1031393#msg1031393

gezgör' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,Dün Esimin Isyerindekii Bilgisayarda ne varsa Gelen bu uyari yazisindan sonra hepsi cöktü. :mad: Isin kötüsü icin deki bütüm Programlar ve Dosyalar.Ne yapacagim bilmiyorum,Bilgi sayar bos bir kutu.

Selamlar.

Bahsedilen trojanın (HEUR:Trojan.Script.Iframe) bilgisayar çökerme gibi bir fonksiyonu yoktur. Sorunu başka bir yerde arayınız :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
Bahsedilen trojanın (HEUR:Trojan.Script.Iframe) bilgisayar çökerme gibi bir fonksiyonu yoktur. Sorunu başka bir yerde arayınız :smiley:

Peki bizim (ya da Sitenin) Trojanla ne işi var ?

Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu sorun bizden (gezenbilir.com'dan) değil, Gezenbilir'de yayınlanan sponsor bannerlarını barındıran farklı bir sunucudan kaynaklanıyor. O sunucuyla olan tüm bağlantımızı kestikten sonra sorun düzeldi, durumu Google'a rapor ettik ve hemen ardından şüpheli site listesinden çıkarıldık...

hasmemo' Alıntı:
Peki bizim (ya da Sitenin) Trojanla ne işi var ?

yol' Alıntı:
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu sorun bizden (gezenbilir.com'dan) değil, Gezenbilir'de yayınlanan sponsor bannerlarını barındıran farklı bir sunucudan kaynaklanıyor. O sunucuyla olan tüm bağlantımızı kestikten sonra sorun düzeldi, durumu Google'a rapor ettik ve hemen ardından şüpheli site listesinden çıkarıldık...

Teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR