Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,830

enverdede

Zirve
Yer
istanbul
Daha önceden akrabalarımızla 3 aile tek araç planladığımız ve 3 temmuz 2010 tarihinde Düzce güzeldere şelalesi başlangıçlı Karadeniz gezimizi gerçekleştirmek üzere marmaris hisarönü evcan kampta karavanımızı bırakarak istanbul'a döndüğümüzde tek korkumuz ,daha önce paylaşılan bilgilerin ışığında karadenizin özelliği yağmur idi.Ancak korkutuğumuz olmadı bizce çok güzel geçen bu gezimizi daha önce gezenlerin anılarını canlandırmak, gezememiş olanlara da yardımcı olabilmek düşüncesiyle paylaşmak istedim.
Karadeniz manzaralarına alıştırma ..Güzeldere şelale yolu[attachment=4]

CIMG0161.jpg

CIMG0166.jpg

CIMG0168.jpg

Etiketler
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

ve direksiyonu karadenize çeviriyoruz ,Akçakoca sapağından , alaplı ,ereğli,filyos ki programımızda burada konaklamak vardı ancak vardığımızda Filyos'un bu konuma hazır olmadığını görünce güneş batışını izlemekle yetinip,iyice geç olmadan Bartın inkum'unda geceledik.sabahında Bartın çıkşında köy kahvaltısından sonra ver elini amasra.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0172.jpg

CIMG0174.jpg

CIMG0183.jpg

CIMG0184.jpg

Amasra ününü hakeden güzel belde.İlk üç resim de şu an pansiyon olarak işletilen bu binanın üzerindeki bu yazı ilgimizi çekiyor.sonrasında ise bu güzel görüntüler.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0190.jpg

CIMG0191.jpg

CIMG0192.jpg

CIMG0193.jpg

CIMG0198.jpg

Zorda olsa ilerde benzer güzelliklerle karşılaşacağımız tesellisi ile karadenizi,karadeniz yapan yemyeşil ,virajlı,inşli çıkışlı yollara vuruyoruz kendimizi hedef kurucaşile ve sonrası Rıfat Ilgazın memleketi sarı yazması ile ünlü Cide.Amacımız gideros koyunda konaklayıp balık yemek ancak bu güzelim yerde derindondurucudaki balıkları görünce vazgeçiyoruz,daha doğrusu kendisi karadenizli olan bacanağım balıkların gözünü beğenmiyor.Bizde Cide'de ünlü Bedo'nun nefis köftelerinin tadına bakıyoruz.Hediyelik sarı yazmalarıda buradan almak mümkün.Cideden ayrılırken ardımızda ki görüntü bu idi.

CIMG0201.jpg

CIMG0202.jpg

CIMG0203.jpg

CIMG0209.jpg

CIMG0210.jpg

Cide'yi geride bıraktıktan sonra İnebolu-Abana-çatalzeytin-Türkeli beldelerinin güzelliklerini doyumsayarak konaklayacağımız Ayancık 'a varıyoruz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

CIMG0215.jpg

CIMG0217.jpg

CIMG0212.jpg

Enver abi oralara karavan ile yavaş yavaş gezerek gitmek vardı siz biraz çabuk geçmişsiniz o beldeleri,güzel bir gezi olmuş fotolar çok güzel ne yapsak acaba yap işlet devret modeline bir baksakmı ;) kanım kaynadı vallaha ;D

yaybek' Alıntı:
Enver abi oralara karavan ile yavaş yavaş gezerek gitmek vardı siz biraz çabuk geçmişsiniz o beldeleri,güzel bir gezi olmuş fotolar çok güzel ne yapsak acaba yap işlet devret modeline bir baksakmı ;) kanım kaynadı vallaha ;D
Yusuf kardeşim biraz hızlı davrandığımız doğru ancak ben bunu kendime bir keşif gezisi olarak sayıyorum, bu gezinin çekme karavanlada yapılabileceğine benimde aklım yattı.Yap işlet devret modeline gelirsek ikinci muhakkak daha kolay olacaktır ne duruyorsun derim ben.

Ayancık, benim için gezinin başladığı yer . Akgöl[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0229.jpg

CIMG0250.jpg

CIMG0249.jpg

CIMG0255.jpg

CIMG0259.jpg

İnaltı mağarası tırmanışı ve girişi ve girişte bizi karşılıyan sevimli hayalet casper.Son resmi ben ona benzettim. ;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0234.jpg

CIMG0235.jpg

CIMG0241.jpg

CIMG0236.jpg

CIMG0238.jpg

Vardığımız saatte Sinop ve sabahında kaldığımız Karakum efua pansiyonun organik bahçesi kahvaltılıklar doğal dalından,karakum manzarası ile kahvaltı etmesi bizden.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

CIMG0266.jpg

CIMG0267.jpg

CIMG0268.jpg

CIMG0269.jpg

Gezimizin ilk günleri gezi arkadaşlarımızın ağırlıklı olarak albümleri için kendilerinin kadrajda olduğu fotoğrafları tercih etmeleri sebebi ile çoğu güzellikleri hafızamıza kaydetmek zorunda kaldık.Paylaşım için daha çok foto çekebilmiş olmayı arzulardım. Sinop ve çevre gezisi.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0275.jpg

CIMG0273.jpg

CIMG0274.jpg

CIMG0276.jpg

CIMG0278.jpg

devam[attachment=1][attachment=2][attachment=3] otantik dokuma tezgahı ve dokumalar.

CIMG0270.jpg

CIMG0279.jpg

CIMG0280.jpg

Birazda çevre karavanımla olmadığım için hayıflandığım çevre.Akliman-Hamsilos[attachment=1][attachment=2][attachment=3] Fosiller.[attachment=4][attachment=5]

CIMG0281.jpg

CIMG0284.jpg

CIMG0287.jpg

CIMG0290.jpg

CIMG0288.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri