Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan büyük_okyanus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,142
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

umarim herkes istedigi aracin sahibi olur ilave aksesuar ve yapimlara yaza devam etmeyi düsünüyorum malum ekonomik durumu biraz duzeltmem gerek.tesekkur ederim.

Etiketler

hayırlı olsun araban. bi jant lastikten sonra cok daha güzel olacagına eminim. Allah kaza vermesin.

Büyük Okyanus
Aracınız çok güzel olmuş sağlık sıhhatle iyi günlerde kullanın,bundan sonrası zamanlada olur yavaş yavaş...Raci

Herkese tesekkur ederim arkadaslar emin olun gezenbilirin bilgi ve birikimlerinin cok cok buyuk fayadasi oldu.artik gerisini yaptikca resimlerim ozanoglunun araci kadar olmasi icin baya bi ugrasmam gerek.söylediginiz gibi jantlar ikinci el 4 tanesine 650 lira diyorlar ve tofas dogan koltuklari takmayi dusunuyorum ama olurmu bilmiyorum???

orjinal koltuyklarını kaplatmayı düşünmüyprmusun.orjinalliğini fazla bozmamak lazım bence.

Güle güle kullanın, epey uğraşmışsınız...Koltukları yaparken mümkün olduğunca alçak tutmaya çalışın oturma bölgelerini...
Nakşi ustaların dükkanı ve Şaşmazdaki parçacıların önünü görünce anılarım depreşti, titreme geldi bir anda ;D ;D ;D

Aracinizi gule gule kullanin .. boyle her safhasi icin ugrasip emek verip sonra kullanmanin zevki eminim daha bir baska oluyordur..
Bu arada asagida Turker, benim 2 ay once aldigim Defender'in resimlerini telif hakki almadan kullanmis ... :smiley:
benim bulundugum yer itibariyle imkan ve vaktim olmadigindan , alirken olabildigince hazir olmasina gayret etmistim ...
Bazi resimler Kapadokyadami cekildi ..o bolgedeyseniz yakiniz demektir irtibat kurabiliriz.
Slm /Ertugrul

ertugrul bey hayırlı olsun güle güle kullanın bu aracı gruptan birinin aldıgı aklıma gelmemişti,ilanı gördügümde hayran kalmıstım araca resimlerini kopyalayıp arşive attım,bu arada resimlerden sonra özelden msj lar geldi aracı benim zannedip :smiley: bilgi isteyenler oldu artık sana yönlendiririm sevgiler

[/quote]
Off_Road' Alıntı:
Aracinizi gule gule kullanin .. boyle her safhasi icin ugrasip emek verip sonra kullanmanin zevki eminim daha bir baska oluyordur..
Bu arada asagida Turker, benim 2 ay once aldigim Defender'in resimlerini telif hakki almadan kullanmis ... :smiley:
benim bulundugum yer itibariyle imkan ve vaktim olmadigindan , alirken olabildigince hazir olmasina gayret etmistim ...
Bazi resimler Kapadokyadami cekildi ..o bolgedeyseniz yakiniz demektir irtibat kurabiliriz.
Slm /Ertugrul

Ertığrul Bey selamlar, gerçektende çok diri ve güçlü görünen bir aracınız var. Hayırlı olsun. Aracınız hakkında bir başlık açıp, mevcut durumunu anlatıp planladığınız modifikasyonlardan bahseder misiniz?

-
ertugrul bey sizin aracinizda hayirli olsun illaki yapmak degil iyi b-ir defendere sahip olmak onemli olan sizde bunu yapmissiniz zaten.
defenderinizin resimlerini kullanmak telif hakki gerektirirmi bilemem ama güzele bakmak sevaptir bilirim.gercekten harika bir araciniz var güle güle kullanin.Ben bu resimleri afyon tarafinda cektim adresim cok ta ayni degil genel olarak eskisehirdeyim isim dolayisi ile ama afyon ve ankaradada cok bulunurum. herkese cok tesekkur ederim iyi dileklerinden dolayi.ama defendere iyi bir ses izolasyonu kesinlikle gerekli. ben tavana kapilara yanlara ve sürücü koltugunun arka kismina kadar iyi bir izolasyon yaptim simdi yapmam gereken tek yer sürücü kismi motor tarafi onuda orjinal dosemesini bulup alt kismina izolasyon yaptiktan sopnra dosemesini koymak yada izolasyon üzerini hali kaplamak.

arkadaslar birde sormak istedigim bir konu var defender icin uygun direksiyon göbegi nereden bulurum? direksiyon simidini degistirmek istiyorum aslinda. tesekkurler

büyük_okyanus' Alıntı:
arkadaslar birde sormak istedigim bir konu var defender icin uygun direksiyon göbegi nereden bulurum? direksiyon simidini degistirmek istiyorum aslinda. tesekkurler

Kayalar'dan sıfırını sorun. bir kaç önce bir arkadaş almıştı. 30-40 lira civarı birşey diye bahsetmişti.

Yerli yeni model direksiyon simidi alın.35 TL miydi neydi...Ancak 2 farklı göbek tipi var, aracınızın yılına göre kendileri uygun olanı verir. Plastik iğrenç olan göbek armasını da Range Rover Sport siyah panjur arması ile değiştirin, o da 15 TL gibi birşeydi.İnanılmaz güzel oluyor, bizzat takmıştım ;D

Tesekkur ederim ankarada bunlari nereden temin edebiirim benim sasmazdaki parcacilardanmi yoksa baska yerlerdenmi

Ben o dönem Özdal ile çalışıyordum, kapanacak falan denmişti, bilmiyorum halen faaliyettelermi...Ancak direksiyon heryerde vardır, dediğim armayı da Gayeden alabilirsiniz gibi...Yada direk Gayeye gidin her ikisi de vardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR