General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,638
Ynt: General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

SL270011.png

SL270010.png

Mangal başında orhun orçun kardeşler aras da yiyenbilir oldu

Etiketler

O kadar da fahri izmitli ilan ettirmistim kendimi. ::smiley: Gerci baska bir gezi programi yapmistim.
Karda off road ne guzel olmustur... Hele Cevat abinin aracindaki mangalin ustunde pisenler... :smiley:
Birlikte olacagimiz ilk geziyi iple cekiyorum...

Tesekkurler...

keyifli bi gezi olmuşa benziyor,PAYLAŞIM için teşekkürler... gezilerin devamın dilerim... ama takımın hepsi yok gibime geliyor yanılıyormuyum...

concrete' Alıntı:
O kadar da fahri izmitli ilan ettirmistim kendimi. ::smiley: Gerci baska bir gezi programi yapmistim.
Karda off road ne guzel olmustur... Hele Cevat abinin aracindaki mangalin ustunde pisenler... :smiley:
Birlikte olacagimiz ilk geziyi iple cekiyorum...

Tesekkurler...

güven abi bu haftasonu yapalım bir plan gelir misin...

almirsen' Alıntı:
keyifli bi gezi olmuşa benziyor,PAYLAŞIM için teşekkürler... gezilerin devamın dilerim... ama takımın hepsi yok gibime geliyor yanılıyormuyum...

almirsen dikkatlisin...

takım eksikti ben hastaydım. mustafa gelemedi, fatih suzuki buluşmasındaysı, doğan abi delmece çıkartmasında...

bu haftasonu yapalım bişeyler gelir misin...

bana özelden tel nosu atarsan daha rahat iletişim kurabiliriz...

önder abi yaptığığın çok ince bir davranıştı teşekkür ediyorum sana...görüyorum ki burda herkes ortak bir amaç için toplanmış ve ben bu samimiyeti gördüğümüz için burdayım.ve izmitte bu hobinin ilerlemesi için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım,sonuna kadar izinizden ilerliyorum başarılarımızın devamını diliyorum... arabam canavar gibi oldu bu arada pazarı gününü sabırsızlıkla bekliyorum ....!!!

dronder' Alıntı:
güven abi bu haftasonu yapalım bir plan gelir misin...

Tesekkur ederim. bu hafta sonu icin ayazagadan cagriyi durtmustuk, o da '' alin size'' der gibi sert bir gezinin basligini acti. ve listeye adimizi yazdik. bu tarafa yolunuz duserse cok sevinirim... :smiley: Ophta yeni projesini hizla gerceklestirirse, onun kutlamalarina Izmit teyim zaten... :smiley:

güzel gezmişsiniz videodaki karla mücadele yabancı gelmedi aynı kar hatta biraz daha fazla geçen hafta bizim başımıza geldi bizde baya mücadele ettik ordu off-road 4 ocak gezisi ama karla mücadele baya zevkli bi şey inşallah devamı gelir

Şimdi gelemedigime cok daha fazla üzüldüm Umut beni çagırmanada cok sevindim ama gelemedim akşam 4te işe gittim bir degişiklik olassa haftaya işteyim yaniii off off diyorum başka bişey demiyorum
herkeze selamlar paylaşım için tesekkürler.

keyifli bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler, güzel kareler..elinize sağlık..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR