Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,568
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

red34' Alıntı:
canım benim.... eşin zaten senle evlenerek en tehlikeli işi yapmış yaw.... ;D öpüyorum seni.... ;)

sende mi bülent abi ;D ;D ;D bak dün geceden hiç bahsetmiyorum.... ;D özlem mi gülden mi ayşe abla mı bilemem... ;D ;D ;D

Etiketler

anlamadım valla.... ::smiley: ne olduki dün akşam .... ???

bi rus... bide zenci.... ;D ;D ;D ;D ;D

başka bişi demicem ;)

Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel bir, çok güzel fotoğraflar. İnanın bir an bizim oralara gidip geldim.

tameray' Alıntı:
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel bir, çok güzel fotoğraflar. İnanın bir an bizim oralara gidip geldim.

merhaba sızın oralar nere ıstırancamı catalcamı ykoymu tanıtın kendınızı lutfen bızım yazlık var orada belkı tanısmısızdır

Ben Edirne Uzunköprü ' lüyüm. Istıranca dediğimiz yerleri de dolayısıyle bilirim

Off-road anlamında arkadaşlar zaten maaşallah ihtisas yapmışlar söyleyecek başka birşeyim yok. Ama onun haricinde tabii ki çok güzel yerler var.

Paylaşım için teşekkürler, görüntüler gerçekten çok güzel. Bu hafta eksikte çıksanız (İki araç Ankara'daydı, Olcayto Bey de izinli sanırım ;)) sizin ekibi artık tanıyoruz ve takip ediyoruz. Selamlar.

Harika bir parkur, muhteşem bir gezi, süper bir ekip çalışması. :D

Diyecek başka bir laf yok, ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler :smiley:

Arkadaşlar merhaba harika bir gezi... Çok güzel bir paylaşım... Katılmak isterim. Haberdar edermisiniz.

teşekkürler

nereden katılıyorsunuz ...?

şehir desem daha doğru olacaktı bence.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR