Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,568

Etiketler
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

;D

DSC07678.jpg

DSC07670.jpg

DSC07684.jpg

DSC07688.jpg

DSC07692.jpg

bu perşembe cuma yamur yağıcakmış sanırım, yağarsa oralara tekrar gireriz belki, ama yağmazsa sanırım kurur sahildeki bataklık dışındaki yerler

Mert abi su gorunce baliklama daldi ;D ;D

DSC05009.jpg

DSC05010.jpg

DSC05011.jpg

DSC05012.jpg

helal olsun Özleme .... :smiley: onuda off-road cu yapacağız sonunda... ;)

red34' Alıntı:
helal olsun Özleme .... :smiley: onuda off-road cu yapacağız sonunda... ;)

valla abi olmak üzere ;D

bundan sonra bir kısım geçişleri ona yaptıracağım.. o gün çamur geçişi ve dere yatağında birkaç geçiş yaptı... yavaş yavaş şimdi iniş ve çıkış eğitimleride vericem... ;D ;D

özellikle araç üzerinde olan fotoğraf çok anlamlı... eşler ile yapılan ortak hobi ilişkiye yaşam enerjisi veren en büyük güçlerden birisidir...

valla abi bu işe "tamda erkek işi" diyenler çok yanılır... bu tamda bir ekip işi...

benim ekibim eşim benden oluşuyor.. zor yerlerde, yol temizlenecekse ben iniorum, taşları temizliyorum o kullanıyor. daha kolay yerlede o yapıyor. sonuçta eşlerimizi bu işe dahil etmezsek eşli grup olmamızın bir anlamıda kalmıyor. onların bu işi sevmesi ve heyecanını yaşaması lazım.

en azında ben kendi adıma bunu yapmaya çalışıyorum.. ve her geçen gün eşim bu işi daha fazla sevmeye başladı..

ona biraz daha tehikeli işleri yaptırmaya başlicam artık... ;D

canım benim.... eşin zaten senle evlenerek en tehlikeli işi yapmış yaw.... ;D öpüyorum seni.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR