Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,637
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

günaydın arkadaşlar... yaw Tolga bizden habersiz kum ocağı mı almış ne..... ??? arabanın önü kum dolu valla... ;) bu arada ufaklıkta pek şeker ya.......

Etiketler

bugün öğlen şile tarafına gidicem iş görüşmesine , bitince dalsammı bir yerlere diyorum şeytan dürtüyor ;D ;D ;D

valla bildiğin rotaysa dal derim ... ;) kalırsanda Mert yetişir sana ....yada git parkurda camurlan gel...değişiklik olur......

red34' Alıntı:
valla bildiğin rotaysa dal derim ... ;) kalırsanda Mert yetişir sana ....yada git parkurda camurlan gel...değişiklik olur......

daha dün yıkadık abi arabayı ona acıyorum sadece ;D aytuğu götürebilirsem giderim ;D

bi daha yıkarız Kürşat ayıp ettin ya... ;)

aytuğ gelmedi, mert i aradım açmıyor, bir arkadaşım var belki onu alıp belgrad a da dalabilirim bugün kudurasım var biraz ankarada bişey yapamayınca ;D

sen takıl kafana göre amaaaa resim çekmeyide unutma..... ;)

red34' Alıntı:
sen takıl kafana göre amaaaa resim çekmeyide unutma..... ;)

abi tek giderim büyük ihtimalle yanıma bir yancı bulursam anca o çeker ;D bakayım bir araştırıyorum :smiley:

keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

mertte glemiyor Bülent abimi alıp gideyim ben şu 1 karış suya girelim ;D ;D ;D

Kürşatım bugün önemli bir görüşmem var biraz zor kardeşim.... :smiley: birde öyle bir başım ağrıyorki sormayın gitsin sürünme modundayım beni affet ..... :(

red34' Alıntı:
Kürşatım bugün önemli bir görüşmem var biraz zor kardeşim.... :smiley: birde öyle bir başım ağrıyorki sormayın gitsin sürünme modundayım beni affet ..... :(

biliyorum abi bende şaka yapiyorum sana zaten :smiley: ankaranın yorgunluğunu atamadık daha güneş çarptı

sorma ya toparlanamadık gitti......

gevherrr...

sizdeki fotolardan yüklesine yawwww... 2.800 tane foto vardı... hadi çalışın biraz... ;)

mertozzy' Alıntı:
gevherrr...

sizdeki fotolardan yüklesine yawwww... 2.800 tane foto vardı... hadi çalışın biraz... ;)

Ben cem abi yukler diye bekledim madem kimse yuklemiyor:smiley:
Tamam mert abi ben baslıyorum simdi yuklemeyee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Geri