Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,752
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

red34' Alıntı:
ya Burak özür dilerim senden .... :-\ A Takımı listesinde eksik var diyordumkiiiii seni hatırladım kusura bakma lütfen....liste şimdi tamamlanmıştır ....CEM...TOLGA...KÜRŞAT...MERT...OLCAYTO...AYTUĞ...BURAK...VEDEEEE BEN..... ;D

bülent abim.... a takımı değil ;D

neyse daha fazla dayanamicam... bulduğumuz ismi açıklıyorum..

"THE TEAM 34"

;D ;D ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
ya Burak özür dilerim senden .... :-\ A Takımı listesinde eksik var diyordumkiiiii seni hatırladım kusura bakma lütfen....liste şimdi tamamlanmıştır ....CEM...TOLGA...KÜRŞAT...MERT...OLCAYTO...AYTUĞ...BURAK...VEDEEEE BEN..... ;D

;D

DSC06071.jpg

DSC06117.jpg

DSC06118.jpg

DSC06122.jpg

DSC06124.jpg

Evet Mert o yolun 300 km sonrası iğneada ya cıkıyor....yolun devamında virajlı ama bir o kadarda güzel orman manzaraları var aslında yola erken cıkabilsek o yoldan gidilebilir ama şimdilik zor....zaten sabah 6-7 gibi buluşulacak vakit kaybetmemek adına pınarhisara kadar otobandan devam edeceğiz...ondan sonrası tam bize göre zaten.....2.alternatifte yine cıkış saaatine göre cerkezköy saray tarafından olabilir hafta başı ona karar veririz yolu ona göre hallederim ....aslına bakarsan benim rotalarım hazır genele uyarlamaya calışıyorum..... ;)

isim güzel tebrik ederim sizleri beğendim valla ellerinize sağlık.... ;D da bu ismin logosu nerde..cıkartmalar nerde... ??? yola cıkarken hazır olmalı ve araclara yapıştırmalıyız ne dersiniz.... ??? birazcık daha çalışmanız gerek cocuğum.... ;)

Olur mu Bülent abi ne demek, yapışırdım koluna abi benide götür diye :D :D

red34' Alıntı:

abi valla bu sefer çalışıyorum... erayı falan beklemicem... direk yapıcam logoyu... ;D

sonra da direk stcikerları yapıcam... kimseye sormicam.. sorunca karışıyo iş ;D

herkesin gönlüne uyabilecek tarzda bişi yapmaya çalışıcam..

34 takımıyız biz ;D ;D

evet evet sen aynen logoyu yap ve getir bizede yapıştırmak kalsın be canım.... ;D işi uzatmaya gerek yok..... ;)

birde olmazsa marş besteleriz... ;D

The Team 34 altınada daha ufak yazıyla off road yazabiliriz

THE TEAM 34

OFF ROAD

olabilir de ihale artık Mert te .... ;) haftaya arabalara yapıştırırız .....böylece gurubumuzun adı da belirlenmiş oldu...... ;D

abilerim... bu işi yiyenbilirde konuşalım ;)

gezer 56.... senide bu parkurda görmek istiyorum..... hatta bende varım diyebilen herkesi... fotoları aldanmayın sakın ;) ;)

evladım o parkura herkes gelecek kaşınıp durma durup dururken ... ;D ve orada seni öncü yapacağız ... ;)

red34' Alıntı:
evladım o parkura herkes gelecek kaşınıp durma durup dururken ... ;D ve orada seni öncü yapacağız ... ;)

eheheheeee... beni öncü yapmayın... daha önce bana verdiğiniz tüm cezaları hepinizden çıkarırım sonra ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
gezer 56.... senide bu parkurda görmek istiyorum..... hatta bende varım diyebilen herkesi... fotoları aldanmayın sakın ;) ;)
ya delimiyiz biz, ne işimiz var ormanda bayırda...bir delinin attığı taşı bin akıllı çıkaramıyormuş, 3 deli taşı attı, gerisini düşünemiyorum ;D ;D ;D..ama Bülent abi girilecek diyorsa gireriz....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR