Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,752
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

eksikler tamamlanır dertler biter Mert.... ;) daha olcayto var gelecek ....Kürşat var gelecek daha ne .....köpeği ayarlarsa Kürşat bir sıkıntımız olmaz......

Etiketler

Kmtn' Alıntı:
bu parkuru ve geçişleri iyi bir kamera ile filme alsak, amatör dalda oscar bile alabilir ;D

adamlar böyle bir ormanda 10. sınıf konular ile film serileri çekiyorlar ...

II. filmi bol katılımlı olarak bekliyoruz ::smiley:

ya abi aslında arabanın tepesine böyle bir kamera bağlama projem var. hala araştırıyorum. amerikada buldum bu tip bir dvr sistem. ya onu getirticem yada burda bulursam bir alternatif onu değerlendiricem. henüz araştırıyorum. ama sağlam bir hard disk ile tüm gün video çekilebilir. bunun için ayrıca bir konu başlığı yakında açacağım. aramızda illaki bu konunun erbabı kişiler vardır. video kaydı kesin istiyorum. mükemmel oluyor çünkü. ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
eksikler tamamlanır dertler biter Mert.... ;) daha olcayto var gelecek ....Kürşat var gelecek daha ne .....köpeği ayarlarsa Kürşat bir sıkıntımız olmaz......

bu arada son fotolarda görüldüğü gibi bir kaç geçişide pek sevgili eşim özlem yaptı... sıkı offroadçu yetişiyor... söyleyeyim şimdiden... ;)

;D

DSC05717.jpg

DSC05713.jpg

DSC05725.jpg

DSC05736.jpg

DSC05724.jpg

Arkadaşlar çok eğlenmişsiniz, mekanlar çok güzel.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar çok eğlenmişsiniz, mekanlar çok güzel.

burak kardeşim... kesin gidiyoruz abicim... 10 numaradan üstün.. fotolara baktıkça hala o anı yaşıyorum.... ;D ;D

red34' Alıntı:

bülent abi bu ormanların devamı aslında iğneada... yani orlarda direk bu tip yerler buluruz. bir keşif ekibi kurabiliriz. 3 gün ordayız nasılsa ;D

ya burayı da 4 kere falan zorladım.. ancak geçtim.. ;)

buda bizim ramazanın geçişi ;D ;D ;D

ya Burak özür dilerim senden .... :-\ A Takımı listesinde eksik var diyordumkiiiii seni hatırladım kusura bakma lütfen....liste şimdi tamamlanmıştır ....CEM...TOLGA...KÜRŞAT...MERT...OLCAYTO...AYTUĞ...BURAK...VEDEEEE BEN..... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR