Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,637
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

İçim gitti çok güzel bir parkurmuş, Paylaşım için teşekkürler.

Etiketler

bulent abı bır ıkı yerde var onuda agac motoruyla otoban yaparız sen hıc dert etme abıcım

DSC05606.jpg

DSC05618.jpg

DSC05622.jpg

DSC05627.jpg

DSC05629.jpg

valla abi varım diyenle ben yeniden girerim... çamur falan hikaye... gerçekten olay buymuş... ;D

inanılmaz zevkliydi... bu etaptan yemek dahil 6 saatte çıktık ;D

ama hiç bilmeden gittik.. dere geçişlerimizi geçtiğimiz yol bir yerden sonra çökmüştü.. o yüzden girdik... ve 3 kere rota değiştirdik... ve sonunda takip ettiğimiz yola bir daha çıkamadan dağa tırmanmaya başladık..

gitmeliyiz gtmeliyiz gitmeliyiiiizzzzzzzzzzzzz........... ;D ;D ;D ;D ;D

Bu hafta sonu gidelim uyarsa herkese, Aytug da arabasını denesin. Hem zemin sertleşmeden

[attachment=3]
discovery-V8' Alıntı:
İçim gitti çok güzel bir parkurmuş, Paylaşım için teşekkürler.

yavuz gıttımızde gel kardesim ormanda bırakmayız landlar bıraz batıyorda heyt kızmayın tamam oraya gırınce zaten kanka oluyoruz

mertozzy' Alıntı:
son 3 foto.... videoları akşam yükleyeceğim.... ;D

sıra cemlerde.... başla cem... meşhur batışlarım ;D ;D ;D

olurmu kankayız yane batması battıkmı yoksa ;D ;D ;D ;D

DSC05632.jpg

DSC05638.jpg

Cem bizim A Takımı beraber olduğu sürece ben hiçbirşeyi dert etmem neresi olursa olsun giderim merak etme sen..... ;D biz kolay kolay durmayız yaw köprü kurar gene geçeriz .... ;)

cemtascioglu' Alıntı:
yavuz gıttımızde gel kardesim ormanda bırakmayız landlar bıraz batıyorda heyt kızmayın tamam oraya gırınce zaten kanka oluyoruz

olurmu kankayız yane batması battıkmı yoksa ;D ;D ;D ;D

olm bak bazı videoları koymuyorum ;D ;D zorla koydurtma bana filmleri... ben biliyorum, sen bilyosun, tolga biliyooo ;D ;D aramızda kalsın istersen suzilerin durumu ;D ;D

ahahahaahahaaaaa......

valla ben "L" ye alıp bide üstüne "R" ye taktım mı ;) ikinizi beraber çekebiliyorum ;D ;D ;D

benim için farketmez ammaaaaa son konuşmamızda dinlenme haftası demiştik çünki perşembe sabah iğneadaya yola cıkıyoruz diye de konuşmuştuk takımın hepsi gelecekse bana uyar ....arkadaşların fikrine uyarım ben yine de.......A TAKIMI YOKLAMA VARRRRRRR...... ;D konuşun bakalım.......

bu hafta pas abi... siz ankara yorgunu... biz orman yorgunu... bi sonraki hafta iğneada... ;D ;D

3 hafta sonra oralar kupkuru olur anca kır gezisi yaparız

Tempus' Alıntı:
3 hafta sonra oralar kupkuru olur anca kır gezisi yaparız

kürşat biz orda sadece bir yerde çamura battık... geri kalan yerlerin çoğu dik iniş ve tırmanış, su ve kaya geçişiydi.. ama emin ol o battığımız yer kolay kolay kurumaz.. hem dere yatağında hemde gölgelik... ayrıca bence dua edelim kurusun.. ben oraya bildiğinmezar kazdım ;D ;D

bu parkur toyatacılar ile land rover cuları "ölümüne kankayız" moduna sokar :smiley:

çok güzel bir gezi olmuş, büyük keyif alarak izledim fotoğrafları...

Kmtn' Alıntı:
bu parkur toyatacılar ile land rover cuları "ölümüne kankayız" moduna sokar :smiley:

çok güzel bir gezi olmuş, büyük keyif alarak izledim fotoğrafları...

valla abi buraya iki düşmanı at... kanka değil kardeş çıkarlar ;D

işin güzel tarafı kırıcı bir etap değil...

bu arada burada fotosu olmayan bir kaç geçiş daha var. maalesef duracak yer olmadığı için devam ettiğimiz yollar var. bu durum içinde A takımı içinde bir çözüm bulmalıyız. fotograflanamayan kareler için..

artık fotografçı mı tutalım napalım bilmem ;D ;D ;D

bu parkuru ve geçişleri iyi bir kamera ile filme alsak, amatör dalda oscar bile alabilir ;D

adamlar böyle bir ormanda 10. sınıf konular ile film serileri çekiyorlar ...

II. filmi bol katılımlı olarak bekliyoruz ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Geri