Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,515
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

Kerim abi TC sistemi surekli guc vermiyor lastiklere, lastik bosa cikarsa donmuyor

Etiketler

kilit olmadıgından olabilirmi ;D

tolgas' Alıntı:
kilit olmadıgından olabilirmi ;D

canım benimmm.... sen şimdi yarın git oraya bir gir bakalım ;D ;D

senin 4 teker kesin boşa çıkar orda ;D ben kazdım mezarınızı orda ;D

ben geçerım demıyorum mert abi lastık nıe donmuyo dedı bende kılıt yok ondan dedım sinir yapma ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kürşat TC bu durumda ,fasılalı olarak çalışır diye biliyordum.

valla bende tam cozemedim ama benimde basima geldi birkac kere, lastik fazla patinaja duserse guc vermiyor o lastige sanirim. Mertte orta kilit yok bende orda olsam orta kilitle denerdik fark olurmuydu merak ettim.

Tempus' Alıntı:
valla bende tam cozemedim ama benimde basima geldi birkac kere, lastik fazla patinaja duserse guc vermiyor o lastige sanirim.
yok ya olmaması lazım .
orta kilitten sonrada bu tip bir olay yaşadın mı ?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
yok ya olmaması lazım .
orta kilitten sonrada bu tip bir olay yaşadın mı ?

tam test edemedim, orta kiliti ben belgradda gecen denedim bazi yerlerde cok iyi gectim bazi yerlerde battim, ama battigim yerlerden anca unimog gecerdi. genel deneyimim, TC lastikler camura gomuldugunde kilit kadar iyi sonuc vermiyor, o yuzden arkaya kilit takicam bu yaz sonu

Tempus' Alıntı:
valla bende tam cozemedim ama benimde basima geldi birkac kere, lastik fazla patinaja duserse guc vermiyor o lastige sanirim. Mertte orta kilit yok bende orda olsam orta kilitle denerdik fark olurmuydu merak ettim.

kürşat mertin arabası kaç model , yani benimki gibimi sistem ?

cihanülker' Alıntı:
kürşat mertin arabası kaç model , yani benimki gibimi sistem ?

2000 model oda ayni tc sistem seninki gibi orta kilit yok

Tempus' Alıntı:
2000 model oda ayni tc sistem seninki gibi orta kilit yok

anladım tek yolu var ,mertin arabasıda bu işe uygun , aşırı gaz vermek ,ozman tekerleklerin hepsi dönmeye başlıyor ,deneyin göreceksiniz , yani tekerleklerden 1-2- tanesi hafifte olsa harekete başlayınca ,ötekilerde dönmeye başlar ,ama sağlam gaz vererek , mertin makinası zaten v8 :D

Tempus' Alıntı:
tam test edemedim, orta kiliti ben belgradda gecen denedim bazi yerlerde cok iyi gectim bazi yerlerde battim, ama battigim yerlerden anca unimog gecerdi. genel deneyimim, TC lastikler camura gomuldugunde kilit kadar iyi sonuc vermiyor, o yuzden arkaya kilit takicam bu yaz sonu
Ankarada batmadın ki bir türlü ,bütün denemeleri yapardık. ;D ;D ;D
Bence kilidi taktırmadan önce ,iyice bir batır bak bakalım reaksiyonları ne olacak.
çevresinde olan insanlar lastiklerin dönüşlerinde bir sıkıntı varmı diye baksınlar.
öylede ,böylede kilidi takacağını biliyorum.
hebimizde olduğu gibi tamamen kaşıntı ;D ;D ;D

% 100 kilit, traction kontrol ve lsd videosu

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YNFacsKnswM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YNFacsKnswM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

cihanülker' Alıntı:
anladım tek yolu var ,mertin arabasıda bu işe uygun , aşırı gaz vermek ,ozman tekerleklerin hepsi dönmeye başlıyor ,deneyin göreceksiniz , yani tekerleklerden 1-2- tanesi hafifte olsa harekete başlayınca ,ötekilerde dönmeye başlar ,ama sağlam gaz vererek , mertin makinası zaten v8 :D

saglam gaz verincede bazen gomulmeyecegin yerdede cukur kaziyor, birde camurdan cikinca o devirde araba yolu tutunca ileri firliyor ;D

Caglar videolar super bayildim saol :smiley:

yani ARB mi alalim ?

Çağlar açıklama videoları için çok teşekkürler.
Görsel olarak anlatımı çok güzel yapmışlar.

Burada merak ettiğim ,video da TC arka tekerleğe hiç güç vermiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR