Kürşat TC bu durumda ,fasılalı olarak çalışır diye biliyordum.Tempus' Alıntı:Kerim abi TC sistemi surekli guc vermiyor lastiklere, lastik bosa cikarsa donmuyor
tolgas' Alıntı:kilit olmadıgından olabilirmi ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Kürşat TC bu durumda ,fasılalı olarak çalışır diye biliyordum.
yok ya olmaması lazım .Tempus' Alıntı:valla bende tam cozemedim ama benimde basima geldi birkac kere, lastik fazla patinaja duserse guc vermiyor o lastige sanirim.
yazargezeryolçizer' Alıntı:yok ya olmaması lazım .
orta kilitten sonrada bu tip bir olay yaşadın mı ?
Tempus' Alıntı:valla bende tam cozemedim ama benimde basima geldi birkac kere, lastik fazla patinaja duserse guc vermiyor o lastige sanirim. Mertte orta kilit yok bende orda olsam orta kilitle denerdik fark olurmuydu merak ettim.
cihanülker' Alıntı:kürşat mertin arabası kaç model , yani benimki gibimi sistem ?
Tempus' Alıntı:2000 model oda ayni tc sistem seninki gibi orta kilit yok
Ankarada batmadın ki bir türlü ,bütün denemeleri yapardık. ;D ;D ;DTempus' Alıntı:tam test edemedim, orta kiliti ben belgradda gecen denedim bazi yerlerde cok iyi gectim bazi yerlerde battim, ama battigim yerlerden anca unimog gecerdi. genel deneyimim, TC lastikler camura gomuldugunde kilit kadar iyi sonuc vermiyor, o yuzden arkaya kilit takicam bu yaz sonu
cihanülker' Alıntı:anladım tek yolu var ,mertin arabasıda bu işe uygun , aşırı gaz vermek ,ozman tekerleklerin hepsi dönmeye başlıyor ,deneyin göreceksiniz , yani tekerleklerden 1-2- tanesi hafifte olsa harekete başlayınca ,ötekilerde dönmeye başlar ,ama sağlam gaz vererek , mertin makinası zaten v8![]()