Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,587
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
koy bakalım ne koyacakmıs merak ettım yalnız suzukı hep gıttıgı ıcın gıdısvıdeosumu koyucaksın

kısa süre sonra burada... ;D ;D

koymicam diye videoları hazırlamamıştım... ama şimdi maalesef koymam gerektiği için kısa bir hazırlık yapacağım ;D ;D

Etiketler

videoların orjınallerını koy mert abi ;D

aynen canım merak etme... ;D

arkadaşlar bu biiiiiirrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D

th_SUZ1.jpg

bu ikiiiiiiii..... ;D ;D ;D

th_SUZ2.jpg

bu üüüüççççç ;D ;D ;D ;D

ama arkadaşım, bi gidebilin artık yaaa... çek çek nereye kadar ;D ;D ;D

valla arabaya kurtarma aracı yazacağım sizin yüzünüzden ;D ;D

th_SUZ3.jpg

ahanda buda 4... ;D

abi valla yoruldum... yeter yaaa ;D ;D

ya ben bu suzukileri çekmekten offroaddan bişi anlamadım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

th_SUZ4.jpg

bülent abiii... iğneadada gezi falan yapacaksak bu suzileri otede bırakalım yaaa... ben uğraşamicam valla bu suzileri çekmekle falan ;D ;D ;D ;D

puuahahahaahahahaaaaaa

ya birde bu arkadaşlar devamlı arabalara setup yapıyo.... bizi yakalamak için... yok ayna mahruti, yok kilitli difransiyel falan... bak abi ben arabayı aldım, yükselttim.... girdim araziye... standart harici hiç bişii yok arabada... ;D ;D ;D

cocuğum... ;) kırmızı bir ekran amaaaaa görüntü nanay.......yoksa sabotemi ediyorlar seni.....

http://www.dailymotion.com/video/xczb7k_bir-disco-nun-cayresiz-cyrpynyylary_auto

ewt arkadaslar mert abinin çağresiz çırpınışı ;D ;D

red34' Alıntı:
cocuğum... ;) kırmızı bir ekran amaaaaa görüntü nanay.......yoksa sabotemi ediyorlar seni.....

yoo... play e basınca çalışması lazım
bende çalışıyooo... ama bunlar sabote etmiş olabilir ;D ;D ;D korkudan ;D ;D ;D

özlem ablanın surat ifadesine dıkkat edin ;D ne dıyosa artık mert abıye ;D bi suzuki alamadın bak gördunmu yine battık dıyo heralde ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
özlem ablanın surat ifadesine dıkkat edin ;D ne dıyosa artık mert abıye ;D bi suzuki alamadın bak gördunmu yine battık dıyo heralde ;D ;D ;D

yok yokkk.. orda ciddi sinir yaptı... neden sağdan geçmiyosun... bak battık falan diye...

bende şöyle dedim... ""ya bırak çocuklar sevinsin"" dedim... ""batıramadılar beni.. bari burda eğlensinler"" dedimmm ;D ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xczb7k_bir-disco-nun-cayresiz-cyrpynyylary_auto

ewt arkadaslar mert abinin çağresiz çırpınışı ;D ;D
Arka lastik niye dönmüyor acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR