Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,522
Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

Tempus' Alıntı:
Caglar videolar super bayildim saol :smiley:

yani ARB mi alalim ?

yok arb denk geldi o yüzden..

%100 kilidin güzelliği açısından koydum.. traction kontrol de iş yapıyor ama göründüğü kadarıyla..

sen yavuzun kullandığı kilitten al arkaya kafi..

bak ben ne diyorum araca okadar para harcadım parasını en hakeden malzeme kilit.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çağlar açıklama videoları için çok teşekkürler.
Görsel olarak anlatımı çok güzel yapmışlar.

Burada merak ettiğim ,video da TC arka tekerleğe hiç güç vermiyor.

kerim gri renk arac tc li..veriyor güç ..spin atması yerine kesik kesik veriyor.

tolgas' Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xczb7k_bir-disco-nun-cayresiz-cyrpynyylary_auto

ewt arkadaslar mert abinin çağresiz çırpınışı ;D ;D
Yok çağlar bunu kasdediyorum arka lastiğe dikkat et.

ARB ile Detroit locker arasinda kararsiz kaldim

Kerim abi cihana binin dedigine gore, bu durumda fazla agz verince tekerler donmeye basliyormus, cok gaz vermek lazimmi, dusuk devirde cevirmiyormus sanirim

videdoda görünen ve anlaşılan ön sol -arka sağ dönüyorlar.çamur pis araçta çok batmış az gaz kafi gelmiyor olabilir.

Tempus' Alıntı:
ARB ile Detroit locker arasinda kararsiz kaldim

arb güzel kilit de fiyatında dolayı soğudum ondan ;D ;D

bendeki veya yavuzdaki gibi kilitlerin tek handikapı sert kullanımda şaft vurması sesi gelebiliyor.nedenide kilidin virajlarda rahat açabilmesi için biraz boşluk verilmiş olması..

şehir kullanımında biraz sakin vites geçişleriyle sorun ortadan kalkıyor..artısı ise high vitestede arkalar sürekli kilitli o yüzden birçok yerde lowa almaya bile gerek yok+ ucuz+ montaj kolay.

alip takayim o zaman detroit deneyelim tek sorun ses ise mesele yok :smiley:

araca ve kendine yaptığın en güzel hediye olur ;D ;D ;D

ne varkı vıdeoda fantazı yaptık acaba o suzukının battıgı yerde bır tane land fotosu vıdeosu varmı yokkkk neden sahıbı burdan hayatta gecmez benım arac dıyordu o sırada ;D ;D bızde denedık zorlasak yanı tolga onden gıtseydı gecerdı aslında ama ben daldım onden tolgada kılıt vardı kesın gecerdi hatta gırdı benıde ılk basta 2 metre o cektı sadece arabayla ;D ;D onun vıdeosu neden yok

kursat kılıt takıcaksan arb tak paran varsa arb son nokta

Kürşat ARB alacaksan ,uygulamasını işi bilen sağlam bir ustaya yaptır,yoksa çok baş ağrıtıyor.

cem ARB son noktada ciddi fiyat farki var bakalim arastiricam bu hafta,

Cem senin kilidi kim takacak... ???

beni arbden soğutan amerika fiyatı 790 dolar iken (tanesi) burda bize gelişi 2-2,5 katı olması..

usa den getirebilirsen eğer tanıdık falan ..kompresörü burdan alırsın istanbuldan..

bana tarotonun verdiği maliyet 5500 liraydı ozaman :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR