Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,043

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Hadi kapanışda bir KAMİKAZEDEN olsun bari -şimdi bulamadım ama arkadaşlardan biri yazmış- çok hoşuma gitti :D

Paran varsa alırsın LAND ROVER,paran yoksa olursun GAME OVER ;) :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:
Hadi kapanışda bir KAMİKAZEDEN olsun bari -şimdi bulamadım ama arkadaşlardan biri yazmış- çok hoşuma gitti :D

Paran varsa alırsın LAND ROVER,paran yoksa olursun GAME OVER ;) :smiley: :smiley:

;D ;D ;D Süper

Yavuz iyiki döndün valla.Muhabbetini özlemiştik.Yemini boşver , ben ekmek kırarım kafanda bi şey olmaz. ;D
Rangerover sahibi olmamızdan dolayı değil ( çünkü hiç offroad görmedi , daha doğrusu hain ceyar yüzünden ben arabayı hiç görmedim ), seni atışmalarda hep tek başına ve yılmaz bir landrover savunucusu olarak gördüğümden vanmünüt ve olmaaazzzzzzzz diyerekten her zaman seninleyim.Bu böyle biline :D

Ben bıraktığımda sakindi burası ama yanlışlıkla bombanın pimi elimde kalmış giderken. ;D ;D ;D

Eğer çoğunluk isterse cj güzergahına ücretsiz rehberlik yaparım,ama tersden aradan gelip birkaç arkadaş yokuşların başında beklesin bence sabit nokta olarak. :D :D :D

Yavuz abi iyi ki döndün. Senin gizli bir CJ hayranı olduğunu bilmeyen yok. İnsan sevdiği taşı yerden yere vururmuş. ;D

mogzilla' Alıntı:
Yavuz iyiki döndün valla.Muhabbetini özlemiştik.Yemini boşver , ben ekmek kırarım kafanda bi şey olmaz. ;D
Rangerover sahibi olmamızdan dolayı değil ( çünkü hiç offroad görmedi , daha doğrusu hain ceyar yüzünden ben arabayı hiç görmedim ), seni atışmalarda hep tek başına ve yılmaz bir landrover savunucusu olarak gördüğümden vanmünüt ve olmaaazzzzzzzz diyerekten her zaman seninleyim.Bu böyle biline :D

vanmünüt ;D ;D çok güldüm valla sabah sabah iyi moral oldu Nadir abi sağolasın.

Ben aslında Landrover ı savunmuyorum, Arkadaşların inatla benimki en iyisi fikrinin arkasında yatanı ortaya çıkarmaya çalışıyorum ama o noktaya varamadık hala. İş bir teknik tartışmaya birtürlü gelemedi.

Geziye katılan araçların ortalama yaşı 30 civarı ;D
Bütün araçlar asfalttan döndü ;D
Bırakın offroadu 30 yaşında Landlar Şile'ye gidemezdi ;D

Itiraf;
Efendim bizim ailenin Landlara alerjisi 70'lerden başlar. Vaktiyle Babam BP'de müfettiş iken ve aynı zamanda Rallici iken Opeli ile Samsun'a gider ve kötü benzinden Opel'in silindir kapak contası yanar. Oradaki BP istasyonun sahibide,Istanbul'dan contalar gelene kadar seyahate devam etsin diye babama 69 model "yepyeni" uzunca bir landrover verir, babam seri I ile bütün karadenizi gezer (Artvine kadar) ve Samsun'a döner Opeli alır.
Bugün bile sıfır Rangerover hediye etsek, içine bile binmez, benzin döker hemen yakar ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Geziye katılan araçların ortalama yaşı 30 civarı ;D
Bütün araçlar asfalttan döndü ;D
Bırakın offroadu 30 yaşında Landlar Şile'ye gidemezdi ;D

Itiraf;
Efendim bizim ailenin Landlara alerjisi 70'lerden başlar. Vaktiyle Babam BP'de müfettiş iken ve aynı zamanda Rallici iken Opeli ile Samsun'a gider ve kötü benzinden Opel'in silindir kapak contası yanar. Oradaki BP istasyonun sahibide,Istanbul'dan contalar gelene kadar seyahate devam etsin diye babama 69 model "yepyeni" uzunca bir landrover verir, babam seri I ile bütün karadenizi gezer (Artvine kadar) ve Samsun'a döner Opeli alır.
Bugün bile sıfır Rangerover hediye etsek, içine bile binmez, benzin döker hemen yakar ;D

Allahtan babana CJ vermemişler Artvinede gidemezdi ;D

Oraya gidecek suzilerin hepsini biliyorum.Birtek Dursun ustanın ladasını gözümle görmedim.Ama suzilerdeki en büyük lastik 30-31''.Hatırlarsınız kralların gezisindeki yeşil cj10 un arkada %100 kilit ve 33'' goodyer wrangler lastikleri vardı.Ona rağmen ne kadar zorluklar yaşadığını ve bazı yerlerde vinçlendiğini gördük.
Bence arkadaşlar şaka yapıyorlar. ;D ;D

Yani inattan demiyorsun ki o yol 2.2LT uzun seri I ile gidilmez ;D
Anlaşıldı bu iş meydanda çözülecek, sen mi MT lastik alırsın ben mi AT alayım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Allahtan babana CJ vermemişler Artvinede gidemezdi ;D

yuysal' Alıntı:
Oraya gidecek suzilerin hepsini biliyorum.Birtek Dursun ustanın ladasını gözümle görmedim.Ama suzilerdeki en büyük lastik 30-31''.Hatırlarsınız kralların gezisindeki yeşil cj10 un arkada %100 kilit ve 33'' goodyer wrangler lastikleri vardı.Ona rağmen ne kadar zorluklar yaşadığını ve bazı yerlerde vinçlendiğini gördük.
Bence arkadaşlar şaka yapıyorlar. ;D ;D

;D ;D Cj 10 daki arkadaşlar sakın alınmasın.
Ama araziye ilk kez girdiler ve araçlarını tanımıyorlardı. ;)

Jeepcj7' Alıntı:
Yani inattan demiyorsun ki o yol 2.2LT uzun seri I ile gidilmez ;D
Anlaşıldı bu iş meydanda çözülecek, sen mi MT lastik alırsın ben mi AT alayım ;D

Bugün ben gitmem o yolu ne seri I le nede Cj ile , ama 40 yıl önce gidilirdi heralde, hatta o yolu 40 yıl önce binek araçlar hiç gidemezdi gibime geliyor, 3-5 sene öncesine kadar bile eziyetti o yolu gitmek, helede karda kışta.

Ben AT ye çamur zinciri takmaya karar verdim, MT amıycam tüv ü geçene kadar dayı diyecem. ;D

levend' Alıntı:
;D ;D Cj 10 daki arkadaşlar sakın alınmasın.
Ama araziye ilk kez girdiler ve araçlarını tanımıyorlardı. ;)

Yani biz giderve etabı bitiririz. diyosun öylemi?Tamam gideceğiniz zaman haberim olsun.Senin sağ koltuk benimdir.Hemde bu anı fotoğraf ve videolarla belgelendiririm.

Arkadaşlar konu başlığı açıp 'Ormanlar kralının gezi güzergahına katılmak isteyenler' diye liste yapalım gidelim,görelim,eylenelim,can çekişenleri seyredelim,çekelim,çekilelim,batalım,çıkalım.......Yani işte hernevarsa yapalım.Hadi biri başlatsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR