SDC' Alıntı:Hadi kapanışda bir KAMİKAZEDEN olsun bari -şimdi bulamadım ama arkadaşlardan biri yazmış- çok hoşuma gitti
Paran varsa alırsın LAND ROVER,paran yoksa olursun GAME OVER![]()
![]()
![]()
mogzilla' Alıntı:Yavuz iyiki döndün valla.Muhabbetini özlemiştik.Yemini boşver , ben ekmek kırarım kafanda bi şey olmaz. ;D
Rangerover sahibi olmamızdan dolayı değil ( çünkü hiç offroad görmedi , daha doğrusu hain ceyar yüzünden ben arabayı hiç görmedim ), seni atışmalarda hep tek başına ve yılmaz bir landrover savunucusu olarak gördüğümden vanmünüt ve olmaaazzzzzzzz diyerekten her zaman seninleyim.Bu böyle biline![]()
Jeepcj7' Alıntı:Geziye katılan araçların ortalama yaşı 30 civarı ;D
Bütün araçlar asfalttan döndü ;D
Bırakın offroadu 30 yaşında Landlar Şile'ye gidemezdi ;D
Itiraf;
Efendim bizim ailenin Landlara alerjisi 70'lerden başlar. Vaktiyle Babam BP'de müfettiş iken ve aynı zamanda Rallici iken Opeli ile Samsun'a gider ve kötü benzinden Opel'in silindir kapak contası yanar. Oradaki BP istasyonun sahibide,Istanbul'dan contalar gelene kadar seyahate devam etsin diye babama 69 model "yepyeni" uzunca bir landrover verir, babam seri I ile bütün karadenizi gezer (Artvine kadar) ve Samsun'a döner Opeli alır.
Bugün bile sıfır Rangerover hediye etsek, içine bile binmez, benzin döker hemen yakar ;D
discovery-V8' Alıntı:Allahtan babana CJ vermemişler Artvinede gidemezdi ;D
yuysal' Alıntı:Oraya gidecek suzilerin hepsini biliyorum.Birtek Dursun ustanın ladasını gözümle görmedim.Ama suzilerdeki en büyük lastik 30-31''.Hatırlarsınız kralların gezisindeki yeşil cj10 un arkada %100 kilit ve 33'' goodyer wrangler lastikleri vardı.Ona rağmen ne kadar zorluklar yaşadığını ve bazı yerlerde vinçlendiğini gördük.
Bence arkadaşlar şaka yapıyorlar. ;D ;D
Jeepcj7' Alıntı:Yani inattan demiyorsun ki o yol 2.2LT uzun seri I ile gidilmez ;D
Anlaşıldı bu iş meydanda çözülecek, sen mi MT lastik alırsın ben mi AT alayım ;D
levend' Alıntı:;D ;D Cj 10 daki arkadaşlar sakın alınmasın.
Ama araziye ilk kez girdiler ve araçlarını tanımıyorlardı.![]()