Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,854
Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

hadi arkadaşlar şu etabı birde biz görelim cok metni gecti hemen kordinatları verin dalalım etaba bakalım tadına

Etiketler

Arkaya mekanik vinci geziden önce taksam iyi olur ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Arkaya mekanik vinci geziden önce taksam iyi olur ;D

Kendini kurtarmak için mi ? ;D

Yağ filtresi patlayınca mekanik vinç için bisiklet pedalımı kullanıyorsunuz ? ;D ;D

Bence cj ler tersden gelip yokuş başların bekleyip sabit nokta olsunlar,hem bu sırada mangalımızı yakar,gelmek için uğraşan arkadaşları beklerken görüntü eşliğinde karnımızı doyurur ve taktik veririz.

Yağ filitrem geziden sonra azıtırken patladı ama oraları pek anlatmayalım moralin bozulmasın :D

discovery-V8' Alıntı:
Kendini kurtarmak için mi ? ;D

Yağ filtresi patlayınca mekanik vinç için bisiklet pedalımı kullanıyorsunuz ? ;D ;D

Henüz batmayan bir arazi aracı icat edilmediğine göre, elbette suzukilerde ladalarda diğerleride o etabı, çekerek çekilerek yardımlaşarak tamamlar, hiç şüpheniz olmasın, CJ bulunmaz hint kumaşı değildir, arazide kalınca çekilmek için illede CJ de lazım değildir, ama çekmek için geziye bir kaç adet götürmekte yarar vardır belgelemek için ;D

Bence konu başlığını Çağlar veya Hakan açsın,geçeceklerini idda eden onlar deyilmi.Geçenler geçemeyenlere hertürlü desteği verirler bence.

Elimizin altında bir sürü CJ var diye dedik zaten... yoksa diferansiyelin yüksekliği, dolaylı olarakta lastik yarı çapı ile alakalı..

discovery-V8' Alıntı:
Henüz batmayan bir arazi aracı icat edilmediğine göre, elbette suzukilerde ladalarda diğerleride o etabı, çekerek çekilerek yardımlaşarak tamamlar, hiç şüpheniz olmasın, CJ bulunmaz hint kumaşı değildir, arazide kalınca çekilmek için illede CJ de lazım değildir, ama çekmek için geziye bir kaç adet götürmekte yarar vardır belgelemek için ;D

Jeep34' Alıntı:
Tabii ki herkes heryerden bir şekilde geçer :smiley: Bir alçak sürünerek geçmek var..birde alkışlar arasında :D Sonuçta ikisede off-road.. Ben 2.sini yeğlerim :D

abi bende ikicisinden alayım olmadı enerji içecegi içeriz kanatlanırız ;D ;D ;D ;D

Bence sizin enerji içeceğine ihtiyacınız yok ;) O Lada...Pilotuda belli ;)

Oraları bir nefeste geçebilecek ZJ ve XJ bile göremiyorum...(Taraf tutmamak adına) ;)

Jeep34' Alıntı:
Bence sizin enerji içeceğine ihtiyacınız yok ;) O Lada...Pilotuda belli ;)

abi tşkler şimdi tam gaza geldim tutmayın beni ;D ;D ;D

zj iki kere bitirdi o etabı.zj bile sorunsuz geçtiyse hepiniz geçersiniz...denemesi bedava ;D

Varya...Hepimiz bir kıvılcıma bakıyoruz. :D .. Bu hırsa bayılıyorum..Damarlarınızdan çamur akıyor valla..

Ben bıraktığımda sakindi burası ama yanlışlıkla bombanın pimi elimde kalmış giderken. ;D ;D

Abi sen kıvılcımdan bahsediyorsun.burada herkes kamikaze :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.