Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,886
Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Bu kadar Jeep - Suzuki muhabbetinden sonra aklıma bu video geldi, birde aynı yere gömülen Jeep.ler ;D

[youtube=600,470]-Bhw96nw_kY[/youtube]

www.youtube.com/watch?v=-Bhw96nw_kY
[/quote]

İlgili konu: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9797.40

Gezilerde Disco pek görünmediğinden video bulmak zor oluyor, Camel Trophy arşivlerine bakıcam şimdi :p

Etiketler

CJ gezisinde girilen bu etap'bı 2kez ekip halinde kez geçtik, sanırım birinde herkezle beraber bende vinç kullandım ki gittigimiz zaman zemin şimdiye göre daha sertti ki, yinede sağlamdı.

O bölgede 2 çok kötü Nokta var. Gidecek arkadaşlarda Minimum olması gerekenler ekipman aşağıdadır. Tavsiyeyi dinleyin, gaza gelip gitmeyin, hazırlıklı gidin... ;) ;D, Ben yine yeni yerlerde yeni keşiflerde olucam, gidecek arkadaşlara başarılar ;D allah kolaylık versin derim.

Bunlar yoksa gitmeyin derim.

Vinç+Kilitdefransiyel+MT Lastik+Telsiz+Minimun 30"Lastik ve üstü Ebatlar+İyibir Debriyaj balatası+60 Ah Akü+İşi iyi bilen Co pilotlar

BolbuzJack' Alıntı:
Bu kadar Jeep - Suzuki muhabbetinden sonra aklıma bu video geldi, birde aynı yere gömülen Jeep.ler ;D
Gezilerde Disco pek görünmediğinden video bulmak zor oluyor, Camel Trophy arşivlerine bakıcam şimdi :p

Hah bende tam düşünüyordum Murat nerde kaldı diye ;D Birazdan Önderde damlar.

Abi akıllı adamın hali bir başka oluyor.(Hakan Irıklı dostum)Nasıl biliyor oralara girince ne olacağını profesyönelce akıllı olun dedi ve bitirdi işi. :smiley::smiley::smiley:

şu off road tutkusu adamda akıl bırakmıyor adranalini tadan daha yokmu diyor işin keyfide burda cıkıyor debriyaj balatalarımıza akslarımıza kuvvet

;D ;D 120 cm e bişey diyemiyecem, kanıt görmem lazım, fanatiklikte biyere kadar ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Geziye katılan araçların ortalama yaşı 30 civarı ;D
cj ci arkadaşlar rahat bırakın , özgür bırakın şu cjleri artık : adam öldüreni bile 30 sene tutmuyorlar artık ;D ;D ;D

Tokat'ta bir kaç tane gördüm , arkasında çiçek yetiştiriyorlardı. Sabit bir şekilde ;D

Bende 40 yaşını doldurmuş seri2 var olurmu ama kapıda yer kalmadıgı için 40. yaş günunde jilete verdik

DSC00537.jpg

Bizimkiler er meydanında güreş tutarken, sizinkiler jiletlik olmuşlar. Demek istediğimiz bu. Yoksa 90-95 v8 defenderlar fena değil.

Bende demek istedigimi anlatamadım kapıda yer kalmadı koskoca cadedeyi vermezler kimseye birde binek araçlarımız var yanii :smiley: ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR