KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ilgaz Küçük Hacet kış tırmanışı, 25-26 Şubat
Aksaray Hasan Dağı kış tırmanışı, 17-18 Mart
Niğde Aladağlar Emler zirve tırmanışı, 16-17 Haziran
Kaçkar zirve tırmanışı, 18-22 Temmuz
Allahüekber dağları tırmanışı, 7 Kasım (1. Sarıkamış Deniz Şehitleri Anma Tırmanışı)
İran Demavend kış tırmanışı, Şubat - Mart 2013
Her tırmanış için ilgili başlıklar ayrıca açılıp linkleri buraya eklenecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar tarihleri ajandalarına not etsinler.
Ynt: Gezenbilir ; 2012 Yılı Dağcılık Programı Duyurusu
EKARAIS' Alıntı:
2012 Dağcılık programımız:
Ilgaz Küçük Hacet kış tırmanışı, 25-26 Şubat
Aksaray Hasan Dağı kış tırmanışı, 17-18 Mart
Niğde Aladağlar Emler zirve tırmanışı, 16-17 Haziran
Kaçkar zirve tırmanışı, 18-22 Temmuz
Allahüekber dağları tırmanışı, 7 Kasım (1. Sarıkamış Deniz Şehitleri Anma Tırmanışı)
Her tırmanış için ilgili başlıklar ayrıca açılıp linkleri buraya eklenecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar tarihleri ajandalarına not etsinler.
Çığ düşmelerinin çok olduğu bir dönem olduğundan boş geçtik. Geçen sene Mayıs programını iptal etmiştik bu yüzden. Ama biz boş durmayız bir yerlere gideriz Nisan ve Mayısta da Güncelim
EKARAIS' Alıntı:
Çığ düşmelerinin çok olduğu bir dönem olduğundan boş geçtik. Geçen sene Mayıs programını iptal etmiştik bu yüzden. Ama biz boş durmayız bir yerlere gideriz Nisan ve Mayısta da Güncelim
25-26 haziranda gittiğiniz erciyes faaliyetinde sizde perlon emniyet kemeri ve buz vidası falan görmüştüm o tarihte almanızın özel bir nedeni varmı yoksa kişisel güvenlik tedbiri içinmi ? hep sorayım diyordum.Paylaşırmısınız
Erciyes için 10-11 Mart'ta bir tırmanış düzenliyoruz üniversite kulübü (EÜDAK) olarak. Ben yakında başlığı açarım ama buradan da yazayım hemen dedim. Mart Erciyes kış için ideal bir zaman.
Nisan içinde 21 - 23 Nisan 2011'e bir etkinlik düzenlemeli. Bursa Uludağ nasıl ? Kasım 2011'de ki Budak Şenliğinin yapıldığı Büyükdeliller Köyünden tırmanış yapılabilir.
Çok güzel bir kamp alanı var.
Hem İstanbul'a hem Ankara'ya hemde İzmir'e yakın sayılır.