yol durumu şu an için söylemek erken ama bize bir sıkıntı yaşatacağını hiç zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde hava ve yol durumu ile çok daha güncel bilgilendirmeler yapacağız.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
2. LR Buluşmasına göz atarken bişey farkettim..Kamp yapacağımız yerde restoranlar mevcutmuş ..Bu durumda yiyecek malzememizi kek , çikolata gibi ıvır zıvır olarak mı düşünelim ?
Anki' Alıntı:
Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum...
Bu tür zaman içinde değişmesi muhtemel tüm koşul bilgilerini olabildiğince etkinliğe yakın paylaşacağız;
Ve çok detaylı bir yol durumu, hava durumu, ihtiyaç listesi, kıyafetler, yanınızda olması gerekenler şeklinde paylaşacağız.
Lastik ile ilgili bilgileri de ayrıca o zaman ki hava yol koşullarına göre bildireceğiz.
Anki' Alıntı: